Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Olympic Handling:Στην Brandexcel το νέο branding

Το έργο της δημιουργίας νέου δυναμικού brand για την εταιρεία, ανατέθηκε στην Brandexcel και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάπτυξη branding στρατηγικής, ανάπτυξη ονοματολογίας.

Olympic Handling:Στην Brandexcel το νέο branding
H Olympic Handling, ηγετική εταιρεία στον τομέα παροχής αεροπορικών υπηρεσιών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με νέο όνομα αλλά την ίδια προσήλωση στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση αεροπορικών εταιρειών και επιβατών, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το έργο της δημιουργίας νέου δυναμικού brand για την εταιρεία, ανατέθηκε στην Brandexcel και περιλαμβάνει: ανάπτυξη branding στρατηγικής, ανάπτυξη ονοματολογίας (από εξειδικευμένους ονοματολόγους στην Ελλάδα και το εξωτερικό), ανάπτυξη οπτικής ταυτότητας και οδηγού οπτικής ταυτότητας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Handling κος Γ.Ευστρατιάδης δήλωσε "Στο νέο ξεκίνημα της εταιρείας έχουμε εμπιστευτεί την εμπειρία της Brandexcel για την διαμόρφωση του νέου ονόματος και σήματος της εταιρείας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την κίνηση αυτή εδραιώνουμε και ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά της παροχής αεροπορικών υπηρεσιών προς όφελος της ελληνικής τουριστικής αγοράς".

"Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η ομάδα της Olympic Handling" δήλωσε η κα. Λ. Προέδρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Brandexcel.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v