Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Αδύναμο Q3 αναμένει η IBG

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, η Frigoglass θα εμφανίσει ζημιές ύψους 7,5 εκατ. ευρώ το γ' τρίμηνο του 2013, έναντι ζημιών 10,4% το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ για το εννεάμηνο προβλέπει πτώση των καθαρών κερδών κατά 62%.

Frigoglass: Αδύναμο Q3 αναμένει η IBG

Οι επιδόσεις της Frigoglass το γ' τρίμηνο θα έχουν επηρεαστεί από την συνεχιζόμενη ισχνή ζήτηση στην Ευρώπη (εξαιρουμένης της Ρωσίας) και από τις αναταράξεις στις αναδυόμενες αγορές, αν και οι επιπτώσεις των προαναφερθέντων αναμένεται να μετριαστούν από την πρόοδος στο θέμα του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας, όπως εκτιμά η IBG.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, η Frigoglass θα εμφανίσει ζημιές ύψους 7,5 εκατ. ευρώ το γ' τρίμηνο του 2013, έναντι ζημιών 10,4% το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, ενώ ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αναμένεται ότι θα είναι αυξημένος κατά 1,2% στα 101,9 εκατ. ευρώ.

Για το εννεάμηνο, εκτιμά πως η εταιρεία θα καταγράψει πτώση 62% στα καθαρά της κέρδη, στα 2,3 εκατ. ευρώ από 6,1 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ ο κύκλος εργασιών θα υποχωρήσει κατά 5,5% στα 414,8 εκατ. ευρώ.

Η Frigoglass θα ανακοινώσει αύριο Πέμπτη τα αποτελέσματά της για το γ' τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v