Ευρωσύμβουλοι: Εργο στο δήμο Βελιγραδίου

Εργο, αντικείμενο του οποίου είναι η σφυγμομέτρηση στους κατοίκους του Βελιγραδίου για την ποιότητα των προσφερόμενων Δημοτικών υπηρεσιών, ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι, μετά από διαγωνισμό της IFC/World Bank (Ιδιωτικός Τομέας της Παγκόσμιας Τράπεζας). Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 195.000 δολάρια.

Ευρωσύμβουλοι: Εργο στο δήμο Βελιγραδίου
Το έργο ”Προετοιμασία Ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Διαχείρισης Στερεών Απορριμάτων του Δήμου Βελιγραδίου” ανέλαβε η Ευρωσύμβουλοι, μετά από διαγωνισμό της IFC/World Bank (Ιδιωτικός Τομέας της Παγκόσμιας Τράπεζας).

Αντικείμενο του έργου αποτελούν η διεξαγωγή σφυγμομέτρησης της κοινής γνώμης των κατοίκων του Βελιγραδίου σχετικά με την ποιότητα των προσφερόμενων Δημοτικών υπηρεσιών, η διαχείριση αλλαγών, ο σχεδιασμός και η υποστήριξη της υλοποίησης επικοινωνιακής πολιτικής.

Το έργο αποτελεί μέρος μόνον ενός μεγαλύτερου έργου της IFC, στο οποίο η IFC ενεργεί σαν σύμβουλος του Δήμου Βελιγραδίου για την αποτίμηση και ενεργοποίηση της συμμετοχής του Ιδιωτικού φορέα στον τομέα της Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου τμήματος του έργου, διάρκειας ενός χρόνου, χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Trust Fund της ΙFC και ανέρχεται σε 195.000 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v