Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blue Star: Βραβείο Bronze Ermis για πρόγραμμα ΕΚΕ

Το βραβείο Bronze Ermis Award για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Παραδοσιακά Επαγγέλματα» απέσπασε η Blue Star Ferries στο πλαίσιο των Ermis Awards.

Blue Star: Βραβείο Bronze Ermis για πρόγραμμα ΕΚΕ

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group και η εταιρία MSPS Corporate Affairs βραβεύτηκαν με το Bronze Ermis Award στην κατηγορία «Low Budget», της ενότητας Ermis PR κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Ermis Awards που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας.

Το βραβείο αφορά στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Blue Star Ferries με τίτλο «Παραδοσιακά Επαγγέλματα», το οποίο αποσκοπεί στην αναβίωση και συντήρηση παραδοσιακών επαγγελμάτων και τεχνών που αντιμετωπίζουν ολοένα και εντονότερα τον κίνδυνο αφανισμού.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.bluestarferries.gr, η Blue Star Ferries παρουσιάζει μία σειρά από επαγγέλματα και τέχνες που ασκούνται στα Ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τον ρόλο της τοπικής κοινωνίας και τη σημασία της διατήρησης και της προστασίας της εθνικής μας κληρονομιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα απέσπασε το 2012 το Corporate Affairs Excellence Award στην κατηγορία «Δράση Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους», της ενότητας «Αριστεία Προγράμματος/Δράσεις» της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Το πρόγραμμα «Παραδοσιακά Επαγγέλματα» αποτελεί μέρος του συνολικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας της Attica Group που τιτλοφορείται «Με προορισμό εσάς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v