Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωτιά στο εργοστάσιο της ΚΡΙ- ΚΡΙ στις Σέρρες

Ξέσπασε γύρω στις πέντε το απόγευμα και γρήγορα επεκτάθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε τμήματα της μονάδας.

Φωτιά στο εργοστάσιο της ΚΡΙ- ΚΡΙ στις Σέρρες

Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το απόγευμα το εργοστάσιο γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ. Επί τόπου βρίσκονται 13 πυροσβεστικά οχήματα από το νομό Σερρών, με 35 πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τη φωτιά, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης της συμμετέχουν και υδροφόρες των δήμων του νομού.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις πέντε το απόγευμα και γρήγορα επεκτάθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, εγκαίρως οι υπάλληλοι, που βρισκόταν σε βάρδια, κατάφεραν να απομακρυνθούν από το εργοστάσιο, ενώ τέσσερα ασθενοφόρα βρίσκονται ήδη στο σημείο για προληπτικούς λόγους. Πυροσβέστες, δημοτικοί υπάλληλοι και πολίτες δίνουν μάχη με τις φλόγες προκείμενου η φωτιά να μην φτάσει στις αποθήκες του εργοστασίου που είναι γεμάτες με εύφλεκτο υλικό και αμμωνία.

Η τροχαία Σερρών διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Σερρών – Οινούσας. Σε ααπόσταση 300 μέτρων από το εργοστάσιο βρίσκεται πρατήριο υγρών καυσίμων. Από τις πρώτες ενδείξεις φέρεται ότι η φωτιά στο εργοστάσιο ξέσπασε μετά από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στις νέες του εγκαταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v