Πετρόπουλος: Εργο 7 εκατ. ευρώ για ΔΕΗ

Να προμηθεύσει τη ΔΕΗ με 10 ανατρεπόμενα χωματουργικά φορτηγά (dumpers) της TERΕX ωφέλιμου φορτίου 90 τόνων, για τις ανάγκες του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, ανέλαβε η Π. Πετρόπουλος, κατόπιν διαγωνισμού. Η παραγγελία ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ.

Πετρόπουλος: Εργο 7 εκατ. ευρώ για ΔΕΗ
Να προμηθεύσει τη ΔΕΗ με 10 ανατρεπόμενα χωματουργικά φορτηγά (dumpers) της TERΕX ωφέλιμου φορτίου 90 τόνων, για τις ανάγκες του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, ανέλαβε η Π. Πετρόπουλος, κατόπιν διαγωνισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παραγγελία ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ περίπου και αναμένεται να εκτελεστεί το 2007, επηρεάζοντας θετικά τις πωλήσεις του επόμενου έτους.

Όπως επισημαίνεται, την τελευταία 15ετία η Π. Πετρόπουλος έχει προμηθεύσει τη ΔΕΗ με 50 χωματουργικά φορτηγά ωφέλιμου φορτίου 50 έως 150 τόνων. Την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκαν δύο παρόμοια φορτηγά ωφέλιμου φορτίου 90 τόνων στην Εταιρία Β. ΤΣΟΚΑΝΗ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες λατομικές επιχειρήσεις της Ελλάδας. Με την παράδοση αυτή ο συνολικός αριθμός των φορτηγών ΤΕRΕΧ που έχει στην κατοχή της η Εταιρία αυτή ανέρχεται σε 10.

Η TERΕX και η Πετρόπουλος κατέχουν σταθερά την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά χωματουργικών φορτηγών άνω των 50 τόνων από το 1981, έτος έναρξης της συνεργασίας μεταξύ των δύο Εταιριών.



Τέλος, σημειώνεται, ότι η TERΕX είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής χωματουργικών μηχανημάτων στον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v