Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Στο 21,68% η συμμετοχή του Ορφέα Μαυρίκιου

Στο 21,68% ανήλθε η συμμετοχή του CEO Ορφέα Μαυρίκιου στην Unibios και αντίστοιχα το ποσόστο του Αντώνιου Σβορώνου, προέδρου του ΔΣ διαμορφώθηκε στο 7,58%.

Unibios: Στο 21,68% η συμμετοχή του Ορφέα Μαυρίκιου
Η εταιρεία Unibios ανακοίνωσε, ότι:

O κος Αντώνιος Σβορώνος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου είχε αναλάβει 450.000 νέες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας μας που προέκυψαν από την άσκηση ισάριθμων δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά μετοχών καταβάλλοντας το ποσό των € 135.000. Οι μετοχές αυτές ήδη εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πλέον το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που του αναλογούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης του κεφαλαίου είναι 7,57%. Κάθε μετοχή του ομίλου αντιστοιχεί σε ένα δικαίωμα ψήφου.

Ο κος Ορφέας Μαυρίκιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου είχε αναλάβει 450.000 νέες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας μας που προέκυψαν από την άσκηση ισάριθμων δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά μετοχών καταβάλλοντας το ποσό των € 135.000. Οι μετοχές αυτές ήδη εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πλέον το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που του αναλογούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης του κεφαλαίου είναι 21,68%.

Ο κος Αλέξανδρος Καλογήρου Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είχε αναλάβει 25.000 νέες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας μας που προέκυψαν από την άσκηση ισάριθμων δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά μετοχών καταβάλλοντας το ποσό των € 7.500. Οι μετοχές αυτές ήδη εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πλέον το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που του αναλογούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης του κεφαλαίου είναι 0,29%.

Ο κος Γεώργιος Μπέκος Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου είχε αναλάβει 50.000 νέες ονομαστικές μετοχές της εταιρίας μας που προέκυψαν από την άσκηση ισάριθμων δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά μετοχών καταβάλλοντας το ποσό των € 15.000. Οι μετοχές αυτές ήδη εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και πλέον το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που του αναλογούν μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης του κεφαλαίου είναι 0,64%.

Συνολικά ο αριθμός των δικαιωμάτων προαίρεσης που ασκήθηκε από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Στελέχη του Ομίλου ανέρχεται σε 1.000.000 δικαιώματα που αντιστοιχούν σε 1.000.000 μετοχές (και 1.000.000 δικαιώματα ψήφου) οι οποίες ήδη εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά την ολοκλήρωση των προβλεπομένων διαδικασιών. Οι παραπάνω καταβολές πιστοποιήθηκαν και το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 22-11-2013. Οι συνολικές μετοχές του ομίλου είναι σήμερα 15.627.315 και αντιστοιχούν σε 15.627.315 δικαιώματα ψήφου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v