Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Το split των μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Το split των μετοχών και την τροπποίηση του καταστατικού, ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Quality & Reliability.

Q&R: Το split των μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

Η "Quality & Reliability" ανακοίνωσε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συνεδρίασε στις 3 Φεβρουαρίου 2014, στην έδρα της Εταιρίας επί της οδού Κονίτσης 11Β στο Μαρούσι.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβαν μέρος 4 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 3.079.747 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου ήτοι ποσοστό 54,11% επί των μετοχών που έχουν δικαίωμα ψήφου και παραστάσεως στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Σημειώνεται ότι για τον υπολογισμό της απαρτίας δεν υπολογίσθηκαν μετοχές και δικαιώματα ψήφου τα οποία ανήκουν στην μέτοχο ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕΒΕ η οποία δεν έχει δικαίωμα παράστασης και ψήφου στην Γενική Συνέλευση αφού δεν έχει παράσχει στην Εταιρεία τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων της κατά την έννοια της παρ. 5 του άρθρου 1 του Π.Δ. 82/96.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διατάξεως

1) Ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας από 1,88 € σε 0,47 € ανά μετοχή με ταυτόχρονη αύξηση του συνολικού αριθμού των κοινών ονομαστικών μετοχών (split) με αναλογία (4) νέες μετοχές για κάθε μία (1) παλαιά μετοχή δηλαδή αύξηση του αριθμού των μετοχών από 6.836.280 μετοχές σε 27.345.120 μετοχές καθώς και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των ανωτέρω αποφάσεων και για την τακτοποίηση των κλασματικών διαφορών.

2) Αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. 

3) Αποφάσισε όμοφωνα και παμψηφεί την κωδικοποίηση του καταστατικού

4) Ο Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ενημέρωσε τα μέλη ότι δεν είσαγεται προς συζήτηση το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης διότι δεν υπάρχει προς κατάρτιση σύμβαση η οποία να εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 23 α του Κ.Ν. 2190/1920.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v