Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Viohalco: Στο ΧΑ την μέρα των... ερωτευμένων

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται δύο εγχώριες αποφάσεις για τη Viohalco. Σε ό,τι αφορά την τιμή εκκίνησης, το πιθανότερο είναι αυτή να είναι η τιμή κλεισίματος της μετοχής την προηγούμενη ημέρα στο Euronext.

Viohalco: Στο ΧΑ την μέρα των... ερωτευμένων
Στις 14 Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Viohalco SA στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εξέλιξη ανεξάρτητη από την απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που επίσης αναμένεται.

Προ ημερών η βελγική εποπτική αρχή ενέκρινε συμπλήρωμα του αρχικού ενημερωτικού δελτίου της Viohalco SA και στις αρχές της επόμενης εβδομάδος αναμένονται δύο εγχώριες αποφάσεις: Η μία θα αφορά την απαραίτητη εξαίρεση από την Ε.Κ., δεδομένου ότι η Viohalco SA είναι νεοσύστατη εταιρεία και δεν έχει προηγούμενες χρήσεις και η άλλη έγκριση θα προέλθει από το χρηματιστήριο το οποίο και θα εγκρίνει την εισαγωγή ορίζοντας παράλληλα την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης.

Όσον αφορά την τιμή εκκίνησης του τίτλου της Viohalco SA στο ΧΑ.,. το πιθανότερο είναι αυτή να είναι η τιμή κλεισίματος της μετοχής την προηγούμενη ημέρα στο Euronext.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v