Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εννέα νέοι πελάτες για το Orama ERP της Q&R

Το Ολοκληρωμένο Πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν εννέα νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Εννέα νέοι πελάτες για το Orama ERP της Q&R
Το Ολοκληρωμένο Πληροφορικό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξαν εννέα νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Οι νέοι πελάτες της Q&R είναι :

* Γ.Χ.ΣΜΙΛΗ Α.Ε, η οποία δραστηριοποιείται στην επεξεργασία στην εμπορία και στην εφαρμογή μαρμάρου.

* Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, η οποία δραστηριοποιείται στην διαχείριση χαρτικών και βιβλίων.

* ΗΦΑΙΣΤΟΣ Α.Ε, η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία ανταλλακτικών εξαρτημάτων – κλιματισμό οχημάτων.

* ΙΚΑΡΟΣ ΑΒΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ελαστικών, συστημάτων a/c, λιπαντικών, ηλιοοροφών και ζαντών αυτοκινήτων.

* ΚΑΛΜΠΕΡΣΟΝ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στην αποθήκευση και μεταφορά εμπορευμάτων.

* ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ Κ. ΑΒΕΕ η οποία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ειδών θέρμανσης και ψύξης.

* ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων.

* VIOSPIRAL ABEE η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας υδραυλικών ειδών και ειδών θέρμανσης ψύξης.

* MEDIA PLUS η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ταχυδρομικών υπηρεσιών και της διαφήμισης.

Το σύνολο σχεδόν των παραπάνω πελατών έχουν εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού Orama ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, οι εταιρίες αναμένεται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της οργάνωσή τους, να βελτιστοποιήσουν την λειτουργία του και να επιτύχουν ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του κόστους.

Οι νέες αυτές πωλήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων εγκαταστάσεων του προϊόντος Orama ERP τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά. Σήμερα στο πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνονται πολλές μεγάλες και μεσαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v