Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Επτά νέα μέλη στο Δ.Σ.

Εξελέγησαν ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με νέα πενταετή θητεία οι κ.κ. α) Ιωάννης Λάππας του Ηλία, β) Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ, γ) Βιολέτα Λάππα του Ιωάννη, δ) Μαίρη Λάππα του Ιωάννη, ε) Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά, στ) Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου και ζ) Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου.

Κλουκίνας: Επτά νέα μέλη στο Δ.Σ.

Η Εταιρεία ανακοινώνει τις αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία συνεδρίασε την 14.02.2014 και ώρα 9.00 π.μ. στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της οδού Παστέρ, αριθμ. 3.

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν δέκα (10) μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν 28.978.807 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, σε σύνολο 40.219.218 κοινών ονομαστικών μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 72,05% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, και συνεπώς πληρούνταν τα ποσοστά απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως που απαιτούνται από το νόμο.

Ειδικότερα, ελήφθησαν οι κατωτέρω αποφάσεις ομοφώνως και παμψηφεί από όλους τους παριστάμενους μετόχους:

1) Εξελέγησαν ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με νέα πενταετή θητεία οι κ.κ. α) Ιωάννης Λάππας του Ηλία, β) Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ, γ) Βιολέτα Λάππα του Ιωάννη, δ) Μαίρη Λάππα του Ιωάννη, ε) Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά, στ) Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου και ζ) Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου. Ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μέλη οι κ.κ. Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου και Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου. Αποφασίστηκε να οριστούν ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008 οι εξής: α) Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά, β) Βιολέττα Λάππα του Ιωάννη, και γ) Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου.

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 28.978.807

Ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου: 72,05%

Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων: 28.978.807

Αριθμός ψήφων υπέρ: 28.978.807 κατά: - αποχή: -

2) Αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας της Εταιρείας από το Δήμο Αθηναίων στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου και η τροποποίηση του άρθρου 2 (έδρα) του καταστατικού της εταιρείας. Μετά την τροποποίηση, το σχετικό άρθρο 2 διαμορφώθηκε ως εξής: «ΑΡΘΡΟΝ 2ον

Έδρα της Εταιρείας ορίζεται ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Εταιρεία δύναται να ιδρύσει οπουδήποτε, στην ημεδαπή ή αλλοδαπή, Υποκαταστήματα, Πρακτορεία, Γραφεία Διαχειρίσεως, Εργοστάσια ή Εργαστήρια μετά ή άνευ συνεργασίας ημεδαπών ή αλλοδαπών Εταιρειών ή επιχειρήσεων. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να καθορισθούν τα καθήκοντα, οι αρμοδιότητες, η έκταση της δικαιοδοσίας και ο τρόπος εν γένει λειτουργίας αυτών.»

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 28.978.807

Ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου: 72,05%

Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων: 28.978.807

Αριθμός ψήφων υπέρ: 28.978.807 κατά: - αποχή: -

Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας συγκροτείται σε σώμα και ακολούθως προβαίνει στην εκλογή εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών καθώς και στην εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Διευθυνόντων Συμβούλων.

Α) Ορισμός εκτελεστικών και μη μελών:

α) Εκτελεστικά Μέλη θα είναι τα ακόλουθα μη ανεξάρτητα Μέλη:

1. Ιωάννης Λάππας του Ηλία

2. Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ

β) Μη Εκτελεστικά θα είναι:

i) Eκ των μη ανεξαρτήτων Μελών οι ακόλουθοι:

1. Βιολέττα Λάππα του Ιωάννη

2. Μαίρη Λάππα του Ιωάννη καθώς και

3. Αβραάμ Σπεντζάρης του Λουκά

ii) Τα Ανεξάρτητα Μέλη ήτοι:

1. Γεώργιος Κοκκινάκης του Νικολάου και

2. Αθανάσιος Φυλακτός του Νεάρχου

Β) Εκλέγονται ομόφωνα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ιωάννης Λάππας και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Λουκάς Σπεντζάρης.

Εκπροσώπηση της Εταιρείας και παροχή δικαιώματος υπογραφής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας, αποφασίζει ομόφωνα ότι:

Α) Την εταιρεία εκπροσωπούν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Λάππας του Ηλία και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Λουκάς Σπεντζάρης του Αβραάμ από κοινού ή μεμονωμένα.

Β) Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει ομόφωνα σύμφωνα με το καταστατικό, δικαίωμα υπογραφής στους:

Iωάννη Λάππα του Ηλία, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο και
Λουκά Σπεντζάρη του Αβραάμ, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Στους ανωτέρω παρέχεται το δικαίωμα όπως με την εταιρική υπογραφή που αποτελείται από την σφραγίδα της Εταιρίας και μία από τις δύο (2) υπογραφές εκπροσωπούν και δεσμεύουν την Εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v