Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intertech: Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Αποφάσεις από τη Γενική Συνέλευση της εταιρίας για το νέο Δ.Σ. με πενταετή θητεία και την επιτροπή ελέγχου.

Intertech: Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 121826860000 - ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 17099/006/Β/88/0029) ανακοινώνει ότι σήμερα, ημέρα Παρασκευή, 14η Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 09:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, στα γραφεία της Εταιρείας, στο Ελληνικό Αττικής (Αφροδίτης 24 και Ριζούντος).

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου έξι (6) μέτοχοι εκπροσωπούντες 5.905.477 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι το 52,57%, επί συνόλου 11.233.200 κοινών ονομαστικών μετοχών.

Η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη, κατόπιν σχετικής συζητήσεως, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, όλες κατά παμψηφία (100%) του ως άνω εκπροσωπουμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Θέμα 1ο: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με πενταετή θητεία και διορισμός ανεξαρτήτων μελών αυτού, σύμφωνα με το άρθρο 3 Ν. 3016/2002.

Στο πρώτο (1ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γ.Σ., λαβούσα υπόψη τις διατάξεις του Ν. 3016/2002 «Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης» εξέλεξε τα εξής έξι (6) πρόσωπα ως Μέλη του Δ.Σ., το οποίο θα διοικήσει την Εταιρεία επί πενταετία από σήμερα, σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 2 του Καταστατικού: Δημήτριος Κοντομηνάς του Παναγιώτου, Διονύσιος Αλεξανδράτος του Σπυρίδωνος, Δημήτριος Πολιτόπουλος του Ιωάννου, Ευάγγελος Νίνος του Νικολάου, Γεώργιος Βασιλάκος του Κων/νου και Εμμανουήλ Κλειδής του Αντωνίου. Βάσει της αυτής αποφάσεως, δύο (2) Μέλη εξ αυτών, ήτοι οι κ.κ. Γεώργιος Βασιλάκος και Εμμανουήλ Κλειδής, θα έχουν την ιδιότητα του ανεξαρτήτου μη εκτελεστικού μέλους.

Θέμα 2ο: Ορισμός μελών της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 37 Ν. 3693/2008.

Στο δεύτερο (2ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, η Γ.Σ., λαβούσα υπόψη τις διατάξεις του Ν. 3693/2008 και ειδικότερα του άρθρ. 37 αυτού, εξέλεξε ως Μέλη της Τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου τα εξής Μέλη, εκ του αμέσως πριν εκλεγέντος Δ.Σ.: το μη εκτελεστικό Μέλος κ. Ευάγγελο Νίνο και τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη κ.κ. Γεώργιο Βασιλάκο και Εμμανουήλ Κλειδή, τα οποία πρόσωπα στο εξής θα απαρτίζουν την εν λόγω Επιτροπή.

Θέμα 3ο: Ανακοίνωση αντικατάστασης Μέλους του Δ.Σ., ορισμού ιδιοτήτων Μελών Δ.Σ. και χορήγηση σχετικής εγκρίσεως.

Στο τρίτο (3ο) θέμα της Ημερησίας Διατάξεως, γενομένης σχετικής ανακοινώσεως, η Γ.Σ. ενέκρινε, τον, δυνάμει της με ημερομηνία 28.11.2013 ομόφωνης Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγέντα ως νέο μέλος αυτού κ. Γεώργιο Κοσιφολόγο, υπό την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού Μέλους, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος κ. Ιωάννη Ρούσσου, καθώς και τον ορισμό του κ. Αντωνίου Καράλη ως προσωρινό ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος σε αντικατάσταση του κ. Ιωάννη Ρόρρη, που απέβαλε την ιδιότητα του ανεξαρτήτου. Η έγκριση αφορά το χρονικό διάστημα από της αντικαταστάσεως και ορισμού εκάστου αντιστοίχως, έως σήμερα, οπότε και εξελέγη, κατά τα άνω, το νέο Δ.Σ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v