Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mermeren Kombinat: Θα διανείμει μέρισμα 0,47 ευρώ

Την διανομή μερίσματος 0,47 ευρώ ανά μετοχή και την εκλογή δύο νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο της Mermeren Kombinat ενέκρινε η γενική συνέλευση της εταιρίας.

Mermeren Kombinat: Θα διανείμει μέρισμα 0,47 ευρώ
Η Mermeren Kombinat ανακοινώνει ότι η έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, με απαρτία 88,5%, ενέκρινε ομόφωνα τη διανομή παρακρατηθέντων κερδών συσσωρευμένων μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2012.

Το ποσό του μερίσματος ανά μετοχή ορίστηκε σε 0,47 ευρώ (μικτό), ενώ δικαιούχοι θα είναι οι κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. κατά την 4η Μαρτίου 2014.

Η ημερομηνία έναρξης για την πληρωμή του μερίσματος είναι η 6η Μαρτίου 2014, η δε πληρωμή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 5η Σεπτεμβρίου 2014.

Επιπλέον, η Γ.Σ. ενέκρινε την εκλογή της κ. Jasna Azhievska - Petrusheva και του κ. Ventseslav Avramov ως μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Η κ. Azhievska - Petrusheva εργάζεται στην Mermeren Kombinat από το 2009 και είναι τώρα η Διοικητική Διευθύντρια της εταιρίας. Προηγουμένως, εργάσθηκε σαν Οικονομική Διευθύντρια και σαν προϊσταμένη Εσωτερικού Ελέγχου. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αγίων Κυρίλου και Μεθοδίου των Σκοπίων και έχει προηγούμενη εμπειρία τόσο στην βιομηχανία όσο και στον οικονομικό έλεγχο (Grant Thornton).

Ο κ. Avramov είναι Προϊστάμενος Επενδύσεων στην NBGI Private Equity από το 2008. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας και έχει προηγούμενη εμπειρία στον οικονομικό έλεγχο (Ernst & Young).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v