Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Απόφαση γ.σ. για αγορά ιδίων μετοχών έως 5%

Την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι 5%, τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας, αλλά και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της CPI, που συνήλθε σήμερα 29/12/06 με απαρτία 67,53%.

CPI: Απόφαση γ.σ. για αγορά ιδίων μετοχών έως 5%
Την αγορά ιδίων μετοχών σε ποσοστό μέχρι 5%, τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας, αλλά και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενέκρινε μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της CPI, που συνήλθε σήμερα 29/12/06 με απαρτία 67,53%.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε η δυνατότητα αγοράς και απόκτησης εκ μέρους της εταιρίας ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών μέχρι το 5% του συνόλου των μετοχών, ήτοι μέχρι 495.375 μετοχές ως ανώτατο όριο, με σκοπό τη στήριξη της χρηματιστηριακής τους τιμής.

Οι αγορές να διενεργηθούν από 0,90 ευρώ ανά μετοχή (κατώτατο όριο) ως 2 ευρώ ανά μετοχή (ανώτατο όριο) και εντός δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία λήψης της παρούσας απόφασης.

Επίσης, επικυρώθηκε η εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών. Ειδικότερα, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Παπαθάνος Χρήστος του Αριστείδη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος.

2. Τόλης Νικολάος του Κων/νου, Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

3. Χατζηαντώνης-Φωταράς Κων/νος του Μόσχου, Μέλος, Εκτελεστικό μέλος.

4. Γαλουζίδης Μιχάλης του Φραγκίσκου, Μέλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

5. Σκούρας Κωνσταντίνος του Χρήστου, Μέλος, Εκτελεστικό μέλος.

6. Πίγκα Ελένη του Δημητρίου, Μέλος, Εκτελεστικό μέλος.

7. Ζαριφόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου, Μέλος, Μη Εκτελεστικό μέλος.

Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου οι κ. κ. Τόλης Νικόλαος του Κων/νου, Γαλουζίδης Μιχαήλ του Φραγκίσκου, και Ζαριφόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου είναι μη εκτελεστικά μέλη σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 και εξ αυτών οι κ.κ. Τόλης Νικόλαος του Κων/νου, Γαλουζίδης Μιχαήλ του Φραγκίσκου, αποτελούν ανεξάρτητα μέλη σύμφωνα με το Ν. 3016/2002 δεδομένου ότι δεν συνδέονται με καμία άλλη σχέση με την εταιρία και τους μετόχους της, πέραν της συμμετοχής τους στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 28/12/2011 και παρατείνεται μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά την λήξη της θητείας του, χωρίς όμως η θητεία αυτή να υπερβεί την εξαετία.

Τέλος, εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας (σκοπός) με την προσθήκη των εξής:

1. Της δυνατότητας πάσης μορφής εκμετάλλευσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, περιφερειακών (Η/Υ) ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών εν γένει, συνδεομένων ή μη με υπολογιστές, τηλεπικοινωνιακών συσκευών αναπαραγωγής εικόνων ή ήχων, εκτυπωτικών συσκευών, ηλεκτρονικού υλικού και συναφών ανταλλακτικών, όπως και προγραμμάτων Η/Υ.

2. Της ανάληψης διεκπεραίωσης διαφόρων εργασιών και δραστηριοτήτων πελατών με χρήση μέσων και τεχνογνωσίας της εταιρίας (παροχή υπηρεσιών outsourcing).

3. Της δημιουργίας, λειτουργίας και εκμετάλλευσης εφαρμογών διαδικτύου για την άσκηση δραστηριοτήτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου επί προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας ή τρίτων. Η ως άνω μεταβολή της δραστηριότητας της εταιρίας δεν προβλέπεται να επηρεάσει άμεσα την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v