Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Group: Καμία οφειλή δεδουλευμένων

Θα εκτελεστούν κανονικά όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια, τονίζει η Attica Group, σημειώνοντας ότι ουδέποτε έχει καθυστερήσει πληρωμή δεδουλευμένων και ότι δεν οφείλει δεδουλευμένα στο σύνολο των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, όπως επίσης και στο προσωπικό ξηράς.

Attica Group: Καμία οφειλή δεδουλευμένων

Σε συνέχεια της σχετικής καταγγελίας της ΠΝΟ αναφορικά με το θέμα της καθυστέρησης πληρωμής δεδουλευμένων μισθών πληρωμάτων που εργάζονται σε ακτοπλοϊκά πλοία, η Attica Group, μητρική εταιρία των πλοιοκτητριών των πλοίων Blue Star Ferries και Superfast Ferries, ανακοίνωσε ότι ουδέποτε έχει καθυστερήσει πληρωμή δεδουλευμένων και ότι δεν οφείλει δεδουλευμένα στο σύνολο των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, όπως επίσης και στο προσωπικό ξηράς.

Όπως αναφέρει, "τα πλοία της Attica Group (Blue Star Ferries και Superfast Ferries), εκτελούν με απόλυτη συνέπεια όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια τόσο στην Αδριατική όσο και στα Ελληνικά νησιά, πραγματοποιώντας και έκτακτα δρομολόγια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προορισμών που εξυπηρετούν.

Ως εκ τούτου, η Attica Group ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries και της Superfast Ferries θα εκτελεστούν κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v