Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο τμήμα δημιουργεί η Mevaco

Η διοίκηση της Mevaco εκτιμά ότι η εν λόγω επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και στον τομέα αυτό δεν αναμένεται ότι θα έχει σημαντική επίδραση στην οικονομική κατάστασή της.

Νέο τμήμα δημιουργεί η Mevaco
Η MEVACO μετά την εμπειρία που απέκτησε από τη συνεργασία της με την εταιρεία παραγωγής και υποστήριξης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χρονομέτρησης – Αποτελεσμάτων – Ανακοινώσεων TANCO Electronics ΑΤΕΒΕ, ιδρύοντας από κοινού την MEVA-TANCO Α.Ε. και εκτελώντας μέσω της εν λόγω εταιρείας σημαντικά έργα για τα μεγαλύτερα Ολυμπιακά στάδια της Ελλάδας κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον τομέα αυτό, αποκτώντας αντί τιμήματος 150.000 Ευρώ την τεχνολογία – τεχνογνωσία (know-how) και εμπειρία από την TANCO Electronics ΑΤΕΒΕ και δημιουργώντας έτσι δικό της τμήμα κατασκευής ηλεκτρονικών εφαρμογών, χρονομέτρων και πινάκων αποτελεσμάτων – ανακοινώσεων που θα προορίζονται για χώρους άθλησης (γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια κ.λ.π), οδική σήμανση, σταθμούς μετρό – τραμ – τραίνων – λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, τράπεζες κ.λ.π.

Τα προϊόντα του νέου αυτού τμήματος θα φέρουν τον χαρακτηριστικό τίτλο «MEVATANCO»

Ως γνωστό η TANCO Electronics δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1982 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφόρησης κοινού σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο με βάση τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες (LED, LCD κ.λ.π.) χρησιμοποιώντας δικό της λογισμικό για κάθε περίπτωση.

Έχει εκτελέσει έργα στους εξής τομείς:

1. Χώροι άθλησης ( Ηλεκτρονικά συστήματα χρονομέτρησης & αποτελεσμάτων αγώνων )

2. Αεροδρόμια – σιδηροδρομικοί σταθμοί – στάσεις – λιμάνια κ.λ.π ( Ηλεκτρονικά συστήματα πληροφόρησης επιβατών, αφίξεις – αναχωρήσεις – πίνακες – οθόνες – monitors)

3. Αυτοκινητόδρομοι, σήραγγες, γέφυρες, διόδια ( Ηλεκτρονικοί πίνακες διαχείρισης κυκλοφορίας)

4. Δήμοι – Νοσοκομεία – εσωτερικοί & εξωτερικοί χώροι ( Ηλεκτρονικοί πίνακες ενημέρωσης κοινού)

5. Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Τραίνα (Ηλεκτρονικοί πίνακες προορισμού οχημάτων)

Η Εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2000, πιστοποιητικό ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας, περιβαλλοντικών συνθηκών, δονήσεων, στεγανότητας.

Η νέα αυτή δραστηριότητα της MEVACO αναμένεται, ενόψει και της συνέχισης κατασκευής των οδικών και σιδηροδρομικών έργων καθώς και επεκτάσεις μετρό και τραμ, να αποφέρει άμεσα οφέλη στη εταιρεία για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της Εταιρείας εκτιμά ότι η εν λόγω επέκταση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και στον τομέα αυτό δεν αναμένεται ότι θα έχει σημαντική επίδραση στην οικονομική κατάστασή της και δη δεν αναμένει εκ της αιτίας αυτής σημαντικές μεταβολές στον κύκλο εργασιών της, στην κερδοφορία της, στο απασχολούμενο προσωπικό της και στα ίδια κεφάλαιά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v