Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Προσβλέπει σε αύξηση μεριδίων αγοράς

Η υγιής οικονομική θέση που διαθέτει ο Όμιλος Σαράντη, του δίνει τη δυνατότητα για επενδύσεις πάνω στους στρατηγικούς άξονες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και κερδοφόρα πορεία του, ανέφερε στην ετήσια παρουσίαση στους αναλυτές η διοίκηση της εταιρείας.

Σαράντης: Προσβλέπει σε αύξηση μεριδίων αγοράς

Τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2013, τη στρατηγική του ομίλου καθώς και τις εκτιμήσεις της διοίκησης για το 2014, παρουσίασε σήμερα στους αναλυτές ο Όμιλος Σαράντη.

Σύμφωνα με τον κ. Ροζακέα, τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου αναδεικνύουν για μια ακόμα χρονιά την επιχειρησιακή αριστεία και την ορθότητα των στρατηγικών επιλογών της διοίκησης.

Όπως επισήμανε, η υγιής οικονομική θέση που διαθέτει ο Όμιλος Σαράντη, του δίνει τη δυνατότητα για επενδύσεις πάνω στους στρατηγικούς άξονες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και κερδοφόρα πορεία του.

Η έμφαση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των βασικών κατηγοριών του Ομίλου μέσω ανανέωσης και εμπλουτισμού του προϊοντικού χαρτοφυλακίου, στην αύξηση των μεριδίων αγοράς, στη βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των προϊόντων μέσω συνεργειών στην παραγωγή, στην εξεύρεση εξαγορών κερδοφόρων και αναγνωρισμένων προϊόντων ομοιογενούς χαρακτήρα και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού του ομίλου.

Οι εκτιμήσεις της διοίκησης τα γα οικονομικά αποτελέσματα του 2014

 

***Δείτε στη στήλη «Συνοδευτικό Υλικό» την αναλυτική παρουσίαση του ομίλου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v