Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα

Τη συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος, από την έκτακτη γενική συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου 2007, διοικητικού συμβουλίου της Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας, γνωστοποιεί η εταιρία.

ΓΕΒΚΑ: Συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα
Τη συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος, από την έκτακτη γενική συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου 2007, διοικητικού συμβουλίου της Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας, γνωστοποιεί η εταιρία.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο συνήλθε σε συνεδρίαση, συγκροτήθηκε σε σώμα και επέλεξε:

1. Τον κ. Γεώργιο Κρεμύδα του Κωνσταντίνου και της Aννας, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ.

2. Τον κ. Κωνσταντίνο Κρεμύδα του Γεωργίου και της Μαρίας, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

3. Τον κ. Μιλτιάδη Κούρβα του Αλεξάνδρου και της Μαρίας, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., μέλος

4. Τον κ. Θεόδωρο Κονιδάρη του Βασιλείου και της Πηνελόπης, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., μέλος

5. Τον κ. Γεωργάνα Παναγιώτη του Στέφανου και της Ρηγίνας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

6. Τον κ. Παναγιωτίδη Γαβριήλ του Αλέξανδρου και της Ισμήνης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος με την αρμοδιότητα της εποπτείας της υπηρεσίας του εσωτερικού ελέγχου της εταιρίας.

7. Τον κ. Παύλο - Σπυρίδων Κορώνη του Νικολάου και της Άννας, μη εκτελεστικό μέλος

Εξάλλου, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ανατέθηκαν εξουσίες και αρμοδιότητες σε μέλη του Δ.Σ. για την εκπροσώπηση και δέσμευση της εταιρίας, ως εξής:

1. Εξουσίες διαχείρισης και εκπροσώπησης που ανατίθενται στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. καθώς και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κρεμύδας, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Κρεμύδας, μπορούν να διαχειρίζονται γενικά τις εταιρικές υποθέσεις και να αποφασίζουν κατά την κρίση τους για κάθε πράξη που εμπίπτει στους καταστατικούς σκοπούς της εταιρίας και ανεξάρτητα από το είδος της ή το ύψος του οικονομικού αντικειμένου της.

Εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρία με μόνη την υπογραφή τους, ο καθένας μεμονωμένα και όχι από κοινού, που τίθεται κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία, ανεξάρτητα από το είδος της πράξης ή το ύψος του οικονομικού αντικειμένου της.

2. Εξουσίες εκπροσώπησης που ανατίθενται στα μέλη του Δ.Σ.



Για τις πράξεις που αναφέρονται αναλυτικά, στο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της 11ης Ιανουαρίου 2007, η εταιρία εκπροσωπείται με μόνη την υπογραφή, μεμονωμένα και όχι από κοινού, που τίθεται πάντοτε κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία, των εξής εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.:

* Μιλτιάδη Κούρβα του Αλεξάνδρου,

* Θεόδωρου Κονιδάρη του Βασιλείου και

* Αχιλλέα Γλαβά του Μιχαήλ



3. Επιφύλαξη αρμοδιότητας του Δ.Σ. και του Προέδρου του Δ.Σ.

Για κάθε πράξη που δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα της παραγράφου 2, η εξουσία εκπροσώπησης παραμένει στο Δ.Σ. ενεργώντας συλλογικά και στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. καθώς και στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. βάσει της εξουσιοδότησης που τους παρασχέθηκε με αυτή την απόφαση (παρ. 1).

Ειδικά, σημειώνεται ότι για τις παρακάτω πράξεις, η εταιρία εκπροσωπείται πάντοτε είτε από το Δ.Σ. ενεργώντας συλλογικά είτε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.: vΑγοραπωλησία ακίνητων.

* Παροχή εγγυήσεων προς τρίτους

* Εγγραφή και εξάλειψη υποθήκης, προσημείωσης υποθήκης και κάθε βάρους επί ακίνητων της εταιρίας

* Ενεχυρίαση οποιουδήποτε πράγματος ή χρεογράφου ή τίτλου της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v