Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φωτιά σε εργοστάσιο της Frigoglass στην Ινδία

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 6 Απριλίου στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων της Frigoglass στην περιοχή Gurgaon της Ινδίας, προκαλώντας ζημιές κυρίως στις αποθήκες και σε μικρότερο βαθμό στο χώρο παραγωγής. Έχει διακοπεί προσωρινά η παραγωγή.

Φωτιά σε εργοστάσιο της Frigoglass στην Ινδία
Η Frigoglass ανακοινώνει ότι σημειώθηκε πυρκαγιά στο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων στην περιοχή Gurgaon της Ινδίας, την Κυριακή 6 Απριλίου. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές κυρίως στις αποθήκες του εργοστασίου και σε μικρότερο βαθμό στο χώρο της παραγωγής. Η αρχική αποτίμηση της ζημιάς που έχει προκληθεί είναι σε εξέλιξη.

Η εταιρία επιβεβαιώνει ότι όλοι οι υπάλληλοι και οι λειτουργοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που παρέστησαν στον τόπο της πυρκαγιάς είναι καλά και δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με την εισηγμένη, η παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο έχει διακοπεί προσωρινά. Στελέχη της εταιρίας βρίσκονται στο εργοστάσιο προκειμένου να διεξάγουν τους σχετικούς ελέγχους ασφάλειας και να επιβλέψουν τις απαραίτητες επισκευές.

Όπως σημειώνει, η έναρξη της παραγωγής θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και αφού τεθούν σε εφαρμογή οι διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας. Παράλληλα, εφαρμόζονται σχέδια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να εξασφαλιστεί η εξυπηρέτηση των πελατών από το υπόλοιπο παραγωγικό δίκτυο της εταιρίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Frigoglass διατηρεί ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία καλύπτουν τις υλικές ζημιές καθώς και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με διακεκριμένες ασφαλιστικές εταιρίες. Επιπλέον, εστιάζει στην ελαχιστοποίηση τυχόν επιπτώσεων στη δραστηριότητά της και παρέχει συνεχή ενημέρωση στους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v