Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο έργο για τη Δομική Κρήτης ύψους 15,9 εκ. ευρώ

Ένα νέο έργο ανέλαβε η Δομική Κρήτης προϋπολογισμού 15.900.000 ευρώ. Πρόκειται για τη σύμβαση ”Κατασκευή τμήματος Μάλλια - Όρια Νομών Ηρακλείου - Λασιθίου”, η οποία υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Γ. Συνατσάκη και του κ. Γ. Αγαπάκη, διευθυντή της ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου.

Νέο έργο για τη Δομική Κρήτης ύψους 15,9 εκ. ευρώ
Ένα νέο έργο ανέλαβε η Δομική Κρήτης. Πρόκειται για τη σύμβαση ”Κατασκευή τμήματος Μάλλια - Όρια Νομών Ηρακλείου - Λασιθίου”, η οποία υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας Γ. Συνατσάκη και του κ. Γ. Αγαπάκη, διευθυντή της ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου.

Το έργο, προϋπολογισμού 15.900.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ”Οδικοί Άξονες, Λιμάνια, Αστική Ανάπτυξη” (Ε.Π./ΟΑΛΑΑ του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) κατά 50%. Περιλαμβάνει την πλήρη κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 5,5 χλμ. με δύο λωρίδες.

Με το οδικό αυτό τμήμα ολοκληρώνεται πλήρως η παράκαμψη των Μαλλίων από τη Σταλίδα έως και τα όρια του νομού Ηρακλείου - Λασιθίου, συνολικού μήκους 8,5 χλμ., καθώς το πρώτο τμήμα των 3 χλμ. στο οποίο περιλαμβάνονται και δύο κοιλαδογέφυρες συνολικού μήκους 332 μ., εκτελείται με γοργούς ρυθμούς με άλλη εγκατεστημένη εργολαβία.



Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου -που θα γίνει με την επίβλεψη της ΕΥΔΕ/ΒΟΑΚ- είναι 25 μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v