Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Έγκριση επενδυτικού προγράμματος

Εγκρίθηκε η αίτηση της εταιρίας πλαστικών Flexopack για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου παραγωγής προϊόντων εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004 συνολικού ύψους 5,655 εκατ. ευρώ, το οποίο σχέδιο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση νέου πρόσθετου μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή εύκαμπτου πλαστικού φιλμ συσκευασίας πολλαπλών στοιβάδων.

Flexopack: Έγκριση επενδυτικού προγράμματος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας πλαστικών Flexopack το οποίο ως βασικό στόχο έχει την περαιτέρω επέκταση της στις διεθνείς αγορές.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η έγκριση αίτησης της εταιρίας για την υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου παραγωγής προϊόντων εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας στον αναπτυξιακό νόμο 3299/2004 συνολικού ύψους 5,655 εκατ. ευρώ, το οποίο σχέδιο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση νέου πρόσθετου μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή εύκαμπτου πλαστικού φιλμ συσκευασίας πολλαπλών στοιβάδων.

Η συνολική επιχορήγηση του δημοσίου καλύπτει ποσοστό 35% του εν λόγω ποσού.

Η διοίκηση της εταιρίας Flexopack ανακοινώνει ότι προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς στην υλοποίηση του συγκεκριμένου επενδυτικού σχεδίου και ως εκ τούτου εντός του δευτέρου εξαμήνου του τρέχοντος έτους εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί ο εν λόγω μηχανολογικός εξοπλισμός , από τεχνικής και λειτουργικής άποψης, στην παραγωγική δυναμικότητα της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι στο εννεάμηνο του 2006 οι εξαγωγές της Flexopack διαμορφώθηκαν στα 14,833 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας το 55,5% του συνολικού κύκλου εργασιών, παρουσιάζοντας, σε σχέση με το εννεάμηνο του 2005, αύξηση 51,3%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v