Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία νέα έργα για την Ευρωσύμβουλοι

Τρία νέα έργα ανέλαβε η ”Ευρωσύμβουλοι ΑΕ”, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για παροχή υπηρεσιών συμβούλου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει έργα για το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, το υπουργείο Εσωτερικών και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Απασχόληση & Επαγγελματική Κατάρτιση”.

Τρία νέα έργα για την Ευρωσύμβουλοι
Τρία νέα έργα ανέλαβε η ”Ευρωσύμβουλοι ΑΕ”, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για παροχή υπηρεσιών συμβούλου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, υπογράφηκε με το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, σύμβαση ανάθεσης του έργου Συμβούλου Υποστήριξης των Φορέων Υλοποίησης τεχνικών έργων υποδομής στα πλαίσια του 3ου ΚΠΣ, στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 3.759.720 ευρώ, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τα μελετητικά γραφεία ΒΑΣΙΣ ΣΥΣΜ Α.Ε., ECOS Α.Ε., ΠΕΤΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ – ΔΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ ΚΑΙ Σπ.Χριστόπουλος και αφορά την χρονική περίοδο 2007 – 2008.

Επίσης, το Υπουργείο Εξωτερικών, ανέθεσε στην Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., τη μελέτη διαμόρφωσης ολοκληρωμένου συστήματος εκπόνησης του στρατηγικού του προγράμματος, στα πλαίσια του έργου ”Εισαγωγή συστημάτων στρατηγικού προγραμματισμού στη δημόσια διοίκηση του επιχειρησιακού προγράμματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ”. Η μελέτη, προϋπολογισμού 33.000 ευρώ, θα ολοκληρωθεί σε 6 μήνες.

Τέλος, αναμένεται στις προσεχείς ημέρες, η υπογραφή σύμβασης με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Απασχόληση & Επαγγελματική Κατάρτιση”, διάρκειας ενός έτους και συνολικού προϋπολογισμού 130.252 ευρώ, για την εκπόνηση μελέτης που αφορά στη μετεξέλιξη του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική (ΠΑΕΠ ΑΕ) του ΟΑΕΔ σε Εθνικό Παρατηρητήριο Απασχόλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v