Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Απόφαση για έκδοση ομολογιακού

Την έκδοση ομολογιακού, χωρίς ωστόσο να καθορίσει το ύψος του, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Βιοτέρ, που συνήλθε στις 17/01/07 με απαρτία 34,32%. Τι απαντά η Βιοτέρ στις φήμες για εξαγορά.

Βιοτέρ: Απόφαση για έκδοση ομολογιακού
Την έκδοση ομολογιακού, χωρίς ωστόσο να καθορίσει το ύψος του, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΒΙΟΤΕΡ, που συνήλθε στις 17/01/07 με απαρτία 34,32%.

Εξάλλου, η εταιρία σε απάντηση της από 18.1.2007 επιστολής του ΧΑ σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδος Κέρδος και τα σε αυτή αναφερόμενα υπό τον τίτλο ”Παράθυρο για την εξαγορά της Βιοτέρ”, δηλώνει ότι στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες η διοίκηση δια του Διευθύνοντος Συμβούλου της κ.Μαυροσκότη, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των παρισταμένων μετόχων της αναφορικά με τα σημερινά φαινόμενα μεγάλων συγχωνεύσεων και εξαγορών εταιριών ανέφερε ότι:

”...ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται σε μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις, ότι υπάρχουν συγχωνεύσεις και εξαγορές παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα και κανένας δεν θα μπορούσε να αποκλείσει στο μέλλον οποιοδήποτε ενδεχόμενο...”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v