Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ιστοσελίδα για τον όμιλο Σαράντη

Στον επανασχεδιασμό της εταιρικής του ιστοσελίδας αλλά και της ιστοσελίδας Ενημέρωσης Επενδυτών προχώρησε ο όμιλος Σαράντη. Ο επανασχεδιασμός των δύο ιστοσελίδων πραγματοποιήθηκε από την PROXIMITY ZZ.DOT και την Umobit αντίστοιχα.

Νέα ιστοσελίδα για τον όμιλο Σαράντη

Ο όμιλος Σαράντη ανανεώνει την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω της νέας του ιστοσελίδας, www.sarantisgroup.com.

Με ανανεωμένη μοντέρνα δομή, και αναβαθμισμένη σύγχρονη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερομένους να γνωρίσουν τον όμιλο και τα προϊόντα του μέσω μιας ενδιαφέρουσας, συναρπαστικής, και φιλικής προς το χρήστη περιήγησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με γρήγορο, και απλό τρόπο, ο επισκέπτης, είτε καταναλωτής, είτε συνεργάτης, είτε προμηθευτής, μπορεί να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με την πορεία του ομίλου από την ίδρυση του το 1930 μέχρι σήμερα, την εξαγωγική του δράση, τις δραστηριότητες των θυγατρικών του, το πλούσιο προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο και την κοινωνική του δραστηριότητα.

Το προιοντικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου υποστηρίζεται από πλούσιο περιεχόμενο και οπτικοακουστικό υλικό, ενώ ο έντονα εξωστρεφής χαρακτήρας του αναδεικνύεται από διαδραστικό χάρτη με στοιχεία και links για τις θυγατρικές του ομίλου, αλλά και την εξαγωγική του δραστηριότητα.

Μέσα από ξεχωριστές ιστοσελίδες, οι οποίες μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά και τον ίδιο σχεδιασμό με αυτήν του ομίλου, παρουσιάζονται επίσης η μητρική εταιρεία του ομίλου και οι θυγατρικές της.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με αφορμή τη νέα ιστοσελίδα του ομίλου, αναμορφώθηκε και η ξεχωριστή ιστοσελίδα Ενημέρωσης Επενδυτών. Για τον σχεδιασμό ακολουθήθηκαν τα πρότυπα του Responsive Web Design, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη συμβατότητα μέσω smartphones συσκευών και tablets, και έγινε χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών (cascading menu, mega footer, file collector, Save the Date, κ.λπ.), καθώς και των βέλτιστων πρακτικών σε θέματα Επενδυτικών Σχέσεων, ώστε η νέα ιστοσελίδα να προσφέρει ευκολία στην πλοήγηση και διαδραστικότητα στη χρήση.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι νέες ιστοσελίδες του ομίλου Σαράντη συμβάλουν στην ανανεωμένη εικόνα του ομίλου, υποστηρίζουν τα υψηλής αξίας ποιοτικά προϊόντα καθημερινής χρήσης που διαθέτει και προβάλουν τη διεθνή του παρουσία. Επίσης, αξιοποιούν τις δυνατότητες που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία δραστηριοποιούνται διάφορα προϊόντα του ομίλου.

Η ανανέωση και ο επανασχεδιασμός της εταιρικής ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία PROXIMITY ZZ.DOT, με βασικό γνώμονα τις αξίες του ομίλου σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις.

Η εταιρεία Umobit αναμόρφωσε την ξεχωριστή ιστοσελίδα Ενημέρωσης Επενδυτών με στόχο τη καλύτερη παρουσίαση του επενδυτικού μηνύματος του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v