Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Ανάληψη νέων έργων 600.000 ευρώ

Πρόκειται για έργα που υπογράφηκαν και άρχισαν να υλοποιούνται στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με αντικείμενο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην εκπόνηση μελετών για λογαριασμό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της χώρας, τονίζει η εισηγμένη.

Ευρωσύμβουλοι: Ανάληψη νέων έργων 600.000 ευρώ
Στην ανάληψη νέων έργων στην Ελλάδα, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 600 χιλ. ευρώ, προχώρησε η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι ΑΕ, θέτοντας τις βάσεις ώστε το 2014 να αποτελέσει μια δεύτερη συνεχόμενη χρήση με βελτίωση των οικονομικών μεγεθών και κυρίως με θετικά αποτελέσματα στο επίπεδο της κερδοφορίας της.

Πρόκειται για έργα που υπογράφηκαν και άρχισαν να υλοποιούνται στο δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με αντικείμενο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών καθώς και στην εκπόνηση μελετών για λογαριασμό δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της χώρας, σε σχέση με την ανάπτυξη δράσεων γύρω από τον τομέα της απασχόλησης των νέων, όπως και για ιδιώτες πελάτες και επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα η βορειοελλαδική εισηγμένη εταιρεία ανέλαβε:

- Την υλοποίηση μελέτης για λογαριασμό του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας & Πρόνοιας, με αντικείμενο το σχεδιασμό του προγράμματος «Εγγύηση για τη Νεολαία». Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 103 χιλ ευρώ και ο χρονικός ορίζοντας για την εκτέλεσή της είναι 12 μήνες.

- την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης δέσμης ενεργειών, μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, μέσα από το διακρατικό έργο TRIGGER που στοχεύει στην ένταξη στην αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της αυτό-απασχόλησης 200 νέων επιστημόνων των δύο χωρών. Τα σχετικά έργα έχουν ανατεθεί από το ΣΕΒΕ το ΣΕΠΒΕ και το ΥΜΑΘ με συνολικό προϋπολογισμό 420 χιλ ευρώ και με υποχρέωση ολοκλήρωσής του σε 22 μήνες.

- Την παροχή υπηρεσιών συμβούλου, προς ιδιώτες πελάτες και επιχειρήσεις για αναδιαρθρώσεις, αποτιμήσεις και εκπόνηση επιχειρησιακών σχεδίων συνολικού ύψους της τάξης των περίπου 100 χιλ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως από το 2013 και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην ελληνική οικονομία, η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ έχει επιστρέψει σε τροχιά κερδοφορίας, ως αποτέλεσμα του επιχειρησιακού της σχεδίου που εκπόνησε και εφαρμόζει με προσήλωση. Κρίνοντας μάλιστα και από τη δραστηριότητα του πρώτου τριμήνου της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, στον τομέα των νέων συμβασιοποιήσεων, η εισηγμένη εξακολουθεί να διατηρεί ανάλογα σταθερά ανοδικούς ρυθμούς στα μεγέθη της και το 2014.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v