Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Στις 27 Μαΐου η Γενική Συνέλευση

Η θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρείας είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στη γ.σ. της Frigoglass.

Frigoglass: Στις 27 Μαΐου η Γενική Συνέλευση

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Frigoglass καλούνται οι μέτοχοι της FRIGOGLASS σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα συνέλθει στην έδρα της εταιρείας στην Κηφισιά Αττικής, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ, Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, οδός Όθωνος αρ. 100 – την 27η Μαΐου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα
10:00 π.μ.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η

-Υποβολή και ανάγνωση της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και του ΠιστοποιητικούΕλέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή, επί των Οικονομικών Καταστάσεων και πεπραγμένων της εταιρικής χρήσης 2013 (1.1.2013 – 31.12.2013). 

-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ετήσιων Ενοποιημένων  Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας για την εταιρική χρήση 2013 (1.1.2013 – 31.12.2013), με τις  σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

-Θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με την παράγραφο 13 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/20 ως ισχύει και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, σύμφωνα με την παράγραφο 14 του πιο πάνω άρθρου.

Περαιτέρω και σύμφωνα με την ίδια ως άνω απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προσκαλεί τους κ.κ. μετόχους της εταιρείας σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σε Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 11 Ιουνίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στον ίδιο ως άνω χώρο.

Εάν πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία οι κ.κ. μέτοχοι καλούνται σε Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 23 Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στον ίδιο ως άνω χώρο. Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για τις επαναληπτικές συνελεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v