Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Νέα σύμβαση ύψους 1,35 εκατ. ευρώ

Η σύμβαση έχει συνολική αξία 1.350.000,00€ και η Q&R συμμετέχει στην Ένωση με ποσοστό (30%).

Q&R: Νέα σύμβαση ύψους 1,35 εκατ. ευρώ
Υπεγράφη πρόσφατα από την εταιρεία «QUALITY & RELIABILITY A.E.», ως μέλος της Ένωσης Εταιρειών «ALTEC INTEGRATION A.E.– QUALITY & RELIABILITY A.E. – TELENAVIS HELLAS A.E.», η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τη στρατηγική Ανάπτυξη της Κοινωνικής Ασφάλισης» με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Α.Ε. Η σύμβαση έχει συνολική αξία 1.350.000,00€ και η Q&R συμμετέχει στην Ένωση με ποσοστό (30%).

Αντικείμενο του Έργου είναι:

• Η δημιουργία ενός συστήματος Διοικητικής Πληροφόρησης και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Management Information System - Business Intelligence, MIS-BI), το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες πληροφόρησης, για την τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης της ΓΓΚΑ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς και τη διάθεση τμήματος των πληροφοριών αυτών προς τρίτους φορείς και προς τους πολίτες, για λόγους ενημέρωσης και διαφάνειας.

• Η ανάπτυξη εφαρμογής ενοποιημένου μητρώου για την συστηματική έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση του μητρώου ΑΜΚΑ-ΕΜΑΕΣ με ασφαλιστικά και δημογραφικά από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.
• Η παροχή προηγμένων υπηρεσιών γεωγραφικής ευφυΐας για την βελτίωση της λειτουργίας των παροχών υγείας των ΦΚΑ που εποπτεύει η ΓΓΚΑ.

• Η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού και λογισμικού συστήματος για να λειτουργήσουν τα παραπάνω συστήματα.

Η Q&R, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 250 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα,

Ο όμιλος Q&R παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη της ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού ψηφιακού βιβλιοπωλείου την οποία προωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, εκδοτικούς οίκους και online βιβλιοπωλεία. Στην Ελλάδα ο όμιλος της Q&R λειτουργεί με τον Cosmote το μεγαλύτερο online ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, το Cosmote Βooks (www.cosmotebooks.gr) μέσω του οποίου καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά και έντυπα βιβλία, καθώς και χαρτικά, CD, DVD και παιχνίδια, και επίσης στην Βουλγαρία, σε συνεργασία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Globul (του Νορβηγικού Ομίλου Telenor) το GlobulBooks (www.globulbooks.com).

Βασιζόμενη στην επιτυχημένη αναδιοργάνωση της εταιρείας το τελευταίο έτος, και στα καινοτομικά προϊόντα αυτά που έχει αναπτύξει, ο όμιλος της Q&R σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση σε νέες γεωγραφικές αγορές των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v