Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Συνεργασία με Δρομέα στην Μέση Ανατολή

Η συνεργασία των δύο εταιριών στοχεύει στην ανάληψη ειδικών επαγγελματικών έργων στη Μέση Ανατολή, στα οποία η ΒΑΡΑΓΚΗΣ αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση υλοποίησης, ενώ η ΔΡΟΜΕΑΣ θα παράγει και προμηθεύει την ΒΑΡΑΓΚΗΣ τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου και τις εν γένει κατασκευές.

Βαράγκης: Συνεργασία με Δρομέα στην Μέση Ανατολή

Οι εταιρίες επίπλων ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. και ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Α. ανακοινώνουν ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέσω της συμφωνίας βάσει της οποίας η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των επίπλων γραφείου της ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Α. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ έως το τέλος Απριλίου του 2016.

Η ίδια συμφωνία προβλέπει την επέκταση της αντιπροσώπευσης και στην Σαουδική Αραβία, υπό την προϋπόθεση ότι η ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. θα έχει ολοκληρώσει εκεί εντός εξαμήνου την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας.

Η συνεργασία των δύο εταιριών στοχεύει στην ανάληψη ειδικών επαγγελματικών έργων στη Μέση Ανατολή, στα οποία η ΒΑΡΑΓΚΗΣ αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση υλοποίησης, ενώ η ΔΡΟΜΕΑΣ θα παράγει και προμηθεύει την ΒΑΡΑΓΚΗΣ τα απαραίτητα έπιπλα γραφείου και τις εν γένει κατασκευές για την υλοποίηση των εν λόγω έργων με τήρηση υψηλών προδιαγραφών, συνέπεια, ακρίβεια και ταχύτητα.

Οι δύο ελληνικές εταιρίες έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στα δεδομένα απαιτήσεων των έργων υψηλού προφίλ που υλοποιούνται στην περιοχή, δεδομένης της μεγάλης τεχνογνωσίας και εμπειρίας τους σε υλικά, τεχνικές παραγωγής και προδιαγραφές ποιότητας σε όλα τα επίπεδα.

Μέσω της ανάληψης τέτοιων έργων η ΒΑΡΑΓΚΗΣ και η ΔΡΟΜΕΑΣ στοχεύουν να αυξήσουν τον βαθμό απασχόλησης των βιομηχανικών τους εγκαταστάσεων, στο Σχηματάρι και τις Σέρρες αντίστοιχα, και να συνδράμουν μέσω των εξαγωγών στην ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για την ανάπτυξη θετικών αποτελεσμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v