Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Συνεργασία με την International Life

Μέσω της συνεργασίας με τον όμιλο Ιασώ οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις κλινικές του ομίλου.

Ιασώ: Συνεργασία με την International Life

Μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία International Life ξεκίνησε ο όμιλος Ιασώ, η οποία αφορά τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ιασώ, τη Γενική Κλινική Ιασώ General, την Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων, καθώς και την Γενική και Μαιευτική Κλινική Ιασώ Θεσσαλίας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις παραπάνω κλινικές του ομίλου.

Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο πρόεδρος του ομίλου Ιασώ κ. Γεώργιος Σταματίου, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρία International Life, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του Ιασώ. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της συνεργασίας να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».

Ο κ. Ιωάννης Μπράβος, διευθύνων σύμβουλος της International Life επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το Ιασώ».

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Ιασώ συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και με το ΠΕΔΥ προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο των υπηρεσιών του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v