Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Αύξηση 14,2% στις πωλήσεις το 2006

Οι πωλήσεις της εταιρίας AS Company ανήλθαν σε 20,748 εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 14,2% έναντι του 2005. Για το 2007, η Διοίκηση της εταιρίας έχει σχεδιάσει την σύναψη του πρώτου ομολογιακού δανείου με στόχο τη μείωση του χρηματοοικονομικού της κόστους.

AS Company: Αύξηση 14,2% στις πωλήσεις το 2006
Οι πωλήσεις της εταιρίας AS Company ανήλθαν σε 20,748 εκ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 14,2% έναντι του 2005, ενώ τα κέρδη προ φόρων εκτιμώνται ότι θα κινηθούν στα επίπεδα που είχε δεσμευθεί η Διοίκηση της εταιρίας στην τελευταία ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση της AS για μία ακόμα χρονιά υπήρξε συνεπής με τις δεσμεύσεις της σχετικά με τους στόχους που είχε θέσει.

Το 2006 η εταιρία πέτυχε την είσοδο της σε νέα κανάλια διανομής και λειτούργησε το πρώτο Outlet στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με επώνυμα stock ρούχα για το παιδί και τη μητέρα.

Πετυχημένη θεωρείται από την εταιρία, η πρώτη παρουσία της στην κλειστή αγορά με την συμφωνία της ΝΕΛ για την εκμετάλλευση των καταστημάτων στα πλοία της.

Όσον αφορά το προϊοντικό μέρος η AS Company αύξησε ακόμα περισσότερο το μερίδιο της στην Ελληνική αγορά κατά + 2,0% με την πολύ πετυχημένη παρουσία τόσο παλαιών σειρών όσο και με νέες κατηγορίες που εγκαινίασε το 2006.

Ειδικότερα πολύ πετυχημένες θεωρούνται οι πωλήσεις στα:

* Πασχαλινά (πρώτη σε πωλήσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία).

* Computer για παιδιά (κυριάρχησαν τα προϊόντα της AS στη κατηγορία αυτή).

* Smoby Majorette.

* TV Games. - Black & Decker.

* Τefal - Projector (σχεδιαστικά προϊόντα).

* Επιτραπέζια Εξυπνούλης.

Σημαντική συνεισφορά στην επιτυχημένη πορεία υπήρξε η είσοδος σε νέες κατηγορίες όπως room decoration, Back to School, και αποκριά που συνέβαλε στην άνοδο των πωλήσεων στους μήνες που η εταιρεία μας είχε παραδοσιακά χαμηλές πωλήσεις.

Η AS Company για το 2007 θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να δημιουργεί νέες τάσεις στην αγορά επενδύοντας σε νέες κατηγορίες που θα εμπλουτίσουν τη προιοντική της γκάμα.

Το 2007 η Διοίκηση της εταιρίας έχει σχεδιάσει την σύναψη του πρώτου ομολογιακού δανείου με στόχο τη μείωση του χρηματοοικονομικού της κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v