Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες

Σε διαπραγμάτευση με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της, παράλληλα με την επέκταση των δραστηριοτήτων της, βρίσκεται η Medicon προκειμένου να βελτιώσει την οικονομική της θέση, με απώτερο στόχο την έξοδο από την επιτήρηση.

Medicon: Σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες
Η εταιρία Medicon ανακοινώνει ότι έχει προβείς σε σειρά ενεργειών για την αντιμετώπιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών της που οδήγησαν τις μετοχές της στην κατηγορία της επιτήρησης.

Ειδικότερα, σημειώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τα πιστωτικά ιδρύματα με σκοπό την αναδιάρθρωση του δανεισμού της.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα των διαγνωστικών εξετάσεων με την δημιουργία διαγνωστικού κέντρου, ενώ συνεχίζει την εφαρμογή του προγράμματος περιστολής των λειτουργικών δαπανών.

Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την από 4 Απριλίου 2013 συνεδρίαση του αποφάσισε την ένταξη των μετοχών στην Κατηγορία Επιτήρησης κατ' εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α. (ενότητα 3.1.2.4), επειδή το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της εταιρείας είναι σημαντικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v