Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ Παίδων: Δωρεάν εξετάσεις για ραιβοϊπποποδία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδίας η Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων θα προσφέρει όλο τον Ιούνιο δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία.

Ιασώ Παίδων: Δωρεάν εξετάσεις για ραιβοϊπποποδία
Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία προσφέρει η Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδίας, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014.

Ειδικότερα, οι Ορθοπεδικοί του Παιδοορθοπαιδικού Τμήματος της Κλινικής θα εξετάζουν δωρεάν τα παιδιά που πάσχουν από ραιβοϊπποποδία, ανεξαρτήτως ηλικίας και θεραπείας που έχει προηγηθεί, για όλο τον Ιούνιο και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή (6, 13, 20 και 27/6), κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 638 3288.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ορθοπαιδικοί του Παιδοορθοπαιδικού Τμήματος του Ιασώ Παίδων, είναι οι μοναδικοί στη χώρα μας που είναι πιστοποιημένοι από το Ponseti International Association. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η μέθοδος Ponseti είναι σχεδόν 100% αποτελεσματική εφόσον εφαρμόζεται σωστά, από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ θεωρείται ο «χρυσός κανόνας» θεραπείας που οδηγεί σε μια φυσιολογική, παραγωγική ζωή.

Η ραιβοϊπποποδία είναι η συχνότερη συγγενής παραμόρφωση του μυοσκελετικού και προσβάλλει 200.000 νεογέννητα κάθε χρόνο, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v