Αlatus (Q&R): Σύμβαση με Πολωνικό Λόττο

Σύμβαση για τη υλοποίηση μελέτης συστήματος αρχειοθέτησης και ροής εγγράφων, αξίας 45.000 ευρώ, υπογράφηκε μεταξύ της Αlatus, του ομίλου Q&R και της Λόττο Πολωνίας.

Αlatus (Q&R): Σύμβαση με Πολωνικό Λόττο
Σύμβαση για τη υλοποίηση μελέτης συστήματος αρχειοθέτησης και ροής εγγράφων, αξίας 45.000 ευρώ, υπογράφηκε μεταξύ της Αlatus, του ομίλου Q&R και του Λόττο Πολωνίας.

Ο χρόνος υλοποίησης της μελέτης ανέρχεται στις 6 με 7 εβδομάδες.

Στα πλαίσια του έργου θα πραγματοποιηθούν μελέτη της οργανωτικής δομής του φορέα και των ισχυόντων διαδικασιών ροής εγγράφων, μελέτη για τον τρόπο ταξινόμησης και συγκρότησης σε ομάδες του συνόλου των διακινουμένων στον φορέα εγγράφων, ανάλυση των προτεραιοτήτων ροής και όλων των συγκεκριμένων στοιχείων και πληροφοριών που προσδιορίζουν το σύνθετο σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών καθώς και μελέτη και προσδιορισμός πολιτικής ασφαλείας διαχείρισης των ψηφιοποιημένων εγγράφων, όσον αφορά στον έλεγχο πρόσβασης αφ’ ενός, καθώς και στην διασφάλιση της ακεραιότητάς τους.

Τέλος θα διεξαχθεί μελέτη και ανάλυση των λειτουργικών απαιτήσεων και των τεχνικών προδιαγραφών του συστήματος.

H εξαγορά της Alatus στην Πολωνία πραγματοποιήθηκε κατά τα τέλη του 2001 και εντάσσεται στο επενδυτικό σχέδιο που έχει εκπονήσει Quality & Reliability, με στόχο την εξάπλωση των δραστηριοτήτων της και σε άλλες ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v