Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθιός Πυρίμαχα: Νέα προϊόντα με χρήση νανοτεχνολογίας

«Η προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους, συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, υπό τον όρο να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη Γενική Συνέλευση.

Μαθιός Πυρίμαχα: Νέα προϊόντα με χρήση νανοτεχνολογίας

Στο τέλος της χθεσινής γενικής συνέλευσης, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει σχολιασμός των προοπτικών της από τη διοίκηση της εταιρείας.

«Η εταιρεία συνεχίζει να δίνει μεγάλη προτεραιότητα στις εξαγωγές, κυρίως των πυριμάχων και της τεχνητής πέτρας. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην εξέλιξη νέων υλικών και προϊόντων. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί η χρήση νανοτεχνολογίας στην νέα σειρά πυριμάχων υλικών. Η προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους, συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, υπό τον όρο να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Γενικότερα, κατά τα τελευταία χρόνια η εισηγμένη επιχειρεί μια σειρά κινήσεων προκειμένου να περιορίσει τις επιπτώσεις που έχει στα αποτελέσματά της, η κατακόρυφη πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η προσπάθειά της για στροφή προς τις εξαγωγές, οι οποίες αποτελούν περίπου το 67% του συνολικού κύκλου εργασιών.

Μεταξύ των θεμάτων που ψήφισε η χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, η συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας Bau Market και η εξουσιοδότηση των μετόχων προς το Δ.Σ. για τη δυνατότητα έκδοσης κοινών ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους έως και δέκα εκατομμυρίων ευρώ.


Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v