Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και ανατέθηκαν εξουσίες και αρμοδιότητες στα μέλη του για την εκπροσώπηση και δέσμευση της εταιρίας,

ΓΕΒΚΑ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 18ης Ιουνίου 2014, Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΒΚΑ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και ανατέθηκαν εξουσίες και αρμοδιότητες στα μέλη του για την εκπροσώπηση και δέσμευση της εταιρίας, ως ακολούθως:

Α. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε παμψηφεί:

1. Τον Κον Γεώργιο Κρεμύδα του Κωνσταντίνου και της Άννας, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ.

2. Τον Κον Κωνσταντίνο Κρεμύδα του Γεωργίου και της Μαρίας, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

3. Τον Κον Μιλτιάδη Κούρβα του Αλεξάνδρου και της Μαρίας, Εκτελεστικό μέλος.

4. Τον Κον Θεόδωρο Κονιδάρη του Βασιλείου και της Πηνελόπης, Εκτελεστικό μέλος.

5. Τον Κον Αχιλλέα Γλαβά του Μιχαήλ και της Φωτεινής, Εκτελεστικό μέλος.

6. Τον Κον Παναγιώτη Κρεμύδα του Γεωργίου και της Μαρίας, Εκτελεστικό μέλος.

7. Τον Κον Περικλή Βασιλόπουλο του Τίτου και της Φωτεινής, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

8. Τον Κον Παύλο - Σπυρίδων Κορώνη του Νικολάου και της Άννας, Μη εκτελεστικό μέλος.

9. Τον Κον Νικόλαο Διαμαντόπουλο Θεοδώρου και της Μόσχας, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Β. ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ανατέθηκαν εξουσίες και αρμοδιότητες σε μέλη του Δ.Σ. για την εκπροσώπηση και δέσμευση της εταιρίας, ως εξής:

1. ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιος Κ. Κρεμύδας, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Γ. Κρεμύδας, ενεργούντες είτε από κοινού είτε και μεμονωμένα έκαστος, μπορούν να διαχειρίζονται όλες γενικά τις εταιρικές υποθέσεις και να αποφασίζουν κατά την κρίση τους για κάθε θέμα που αφορά την εταιρία και την λειτουργία της, ανεξάρτητα από το είδος ή το ύψος του οικονομικού αντικειμένου αυτού, και δη έκαστος εξ αυτών θα εκπροσωπεί και δεσμεύει την Εταιρία με μόνη την υπογραφή του, η οποία θα τίθεται κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία.

2. ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η εταιρία εκπροσωπείται ενώπιον παντός τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου, του Ελληνικού ή αλλοδαπού δημόσιου, κάθε είδους αρχών, οργανισμών, αλλά και των παντός είδους οργάνων και υπηρεσιών των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων, πιστωτικού ή άλλου ιδρύματος, και σε όλες γενικά τις εταιρικές υποθέσεις και πράξεις που αφορούν την εν γένει λειτουργία της, ανεξαρτήτως είδους και οικονομικού αντικειμένου αυτών, με εξαίρεση τις πράξεις που ορίζονται στην περίπτωση 4 κατωτέρω, και από τα κάτωθι εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.:

1.Παναγιώτη Κρεμύδα του Γεωργίου.

2. Θεόδωρου Κονιδάρη του Βασιλείου.

3. Μιλτιάδη Κούρβα του Αλεξάνδρου και

4. Αχιλλέα Γλαβά του Μιχαήλ.

τα οποία θα εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρία, στα άνω θέματα, ενεργούντες είτε από κοινού είτε μεμονωμένα έκαστος, θέτοντας την υπογραφή του κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία.

3. ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ειδικά για την παράσταση και εκπροσώπηση της Εταιρίας εξώδικα και δικαστικά ενώπιον κάθε, ελληνικής ή αλλοδαπής, Δικαστικής Αρχής, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, για την διενέργεια γενικά κάθε δικαστικής ή εξώδικης πράξης, αλλά και ειδικώς προκειμένου περί μηνύσεων ή εγκλήσεων ή παραιτήσεως από αυτές, δηλώσεων παραστάσεως πολιτικής αγωγής σε όλα τα στάδια της προδικασίας ή το ακροατήριο ή παραιτήσεως από αυτές, ασκήσεως όλων των δικαιωμάτων του πολιτικώς ενάγοντος, ασκήσεως ένδικων μέσων κατά ποινικών αποφάσεων και βουλευμάτων ή παραιτήσεως από τέτοια ένδικα μέσα, δόσεως όρκων, καθώς και σε όλες γενικώς τις περιπτώσεις παραστάσεως επί δικαστηρίου ή αυτοπρόσωπης εμφάνισης ενώπιον εισαγγελικής ή άλλης δικαστικής αρχής, την εταιρία εκπροσωπούν και δεσμεύουν, ενεργούντες είτε από κοινού είτε κεχωρισμένα, με μόνη την υπογραφή τους που θα τίθεται πάντοτε κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία, όλα τα Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ., ήτοι οι κ.κ.:

1. Γεώργιος Κρεμύδας του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος & Διευθύνον Σύμβουλος του Δ.Σ.

2. Κωνσταντίνος Κρεμύδας του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

3. Μιλτιάδης Κούρβας του Αλεξάνδρου, Μέλος του Δ.Σ.

4. Θεόδωρος Κονιδάρης του Βασιλείου, Μέλος του Δ.Σ.

5. Αχιλλέας Γλαβάς του Μιχαήλ, Μέλος του Δ.Σ. και

6. Παναγιώτης Κρεμύδας του Γεωργίου, Μέλος του Δ.Σ.

στους οποίους παρέχεται δια του παρόντος η εξουσία, όπως ενεργούντες είτε από κοινού είτε κεχωρισμένα, να παρέχουν πληρεξουσιότητα σε υπαλλήλους της εταιρίας ή και τρίτους, πληρεξούσιους δικηγόρους ή μη, να προβαίνουν σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω πράξεις ή ενέργειες.

4. ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ειδικά σημειώνεται ότι για τις παρακάτω πράξεις, η Εταιρία εκπροσωπείται πάντοτε είτε από το Δ.Σ. ενεργώντας συλλογικά είτε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.:

- Αγοραπωλησία ακίνητων.

- Παροχή εγγυήσεων προς τρίτους.

- Εγγραφή και εξάλειψη υποθήκης, προσημείωσης υποθήκης και κάθε βάρους επί ακίνητων της Εταιρίας.

- Ενεχυρίαση οποιουδήποτε πράγματος ή χρεογράφου ή τίτλου της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v