Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει ίδρυση θυγατρικής

Στη δημιουργία νέας εταιρίας με την επωνυμία Euroconsultants DTM στο Μπαχρέιν προχωρά δια μέσω της θυγατρικής της Euroconsultants International, η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι από κοινού με τον Όμιλο ΚΑΝΟΟ, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ευρωσύμβουλοι: Επιβεβαιώνει ίδρυση θυγατρικής
Στη δημιουργία νέας εταιρίας με την επωνυμία Euroconsultants DTM (Development and Technology Management) στο Μπαχρέιν προχωρά δια μέσω της θυγατρικής της Euroconsultants International, η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι από κοινού (και με ισότιμη συμμετοχή) με τον Όμιλο ΚΑΝΟΟ έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στις χώρες του κόλπου και υπερεκατονταετή επιχειρηματική ιστορία, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της Euroconsultants DTM είναι η παροχή υπηρεσιών σε ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο τομέα στις χώρες του Κόλπου, τον τομέα των τεχνολογιών καθώς όλες οι χώρες επενδύουν για την απόκτηση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος συμπληρωματικών καταρχάς και υποκατάστατων του ορυκτού πλούτου στη συνέχεια για την μετά πετρελαίου εποχή (Post-oil era).

Η υποστήριξη της ανάπτυξης τεχνολογικών πάρκων (Oman, Qatar, UAE, Bahrain, Saudi Arabia), προγραμμάτων στήριξης της έρευνας και τεχνολογίας και ανάπτυξης νέων καινοτομικών ΜΜΕ είναι στην ατζέντα όλων των κυβερνήσεων των χωρών του κόλπου και αποτελεί στόχο παροχής υπηρεσιών της Euroconsultants DTM.

Παράλληλα στο επιχειρηματικό σχέδιο της Euroconsultants DTM προβλέπεται η υποστήριξη Ελληνικών και Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων που στοχεύουν στην αγορά των χωρών του κόλπου.

Η Euroconsultants International, θυγατρική της εισηγμένης Ευρωσύμβουλοι, έχει ήδη υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον τραπεζικό οργανισμό Kuwait Finance House-που αναπτύσσει το Τεχνολογικό Πάρκο του Μπαχρέιν, ενός πάρκου 2 τετραγωνικών χιλιομέτρων-που θα οδηγήσει σε συμβόλαια παροχής υπηρεσιών και στη δημιουργία της θερμοκοιτίδας του πάρκου από την Euroconsultants DTM.

Ο Όμιλος ΚΑΝΟΟ είναι ένας πολυσχιδής Όμιλος με παρουσία στους κλάδους ενέργειας, κατασκευών, τουρισμού σε όλες τις αραβικές χώρες και θα αξιοποιήσει την Euroconsultants DTM για τα επενδυτικά του σχέδια στο χώρο των τεχνολογιών, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξει την ανάπτυξη της και στις υπόλοιπες χώρες.

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας η οποία θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 500.000 USD αναλαμβάνει ο Dr. Haitham Al Quahtani, Χημικός Μηχανικός και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Οργανισμού Οικονομικής Ανάπτυξης του Μπαχρέιν (Economic Development Board of Bahrain).

Με τη δημιουργία της Euroconsultants DTM και την εξαγορά της FIRST ELEMENTS στην Κύπρο που ανακοινώθηκε ήδη ολοκληρώνεται το τμήμα του επιχειρησιακού σχεδίου της Ευρωσύμβουλοι που προβλέπει την ενίσχυση της παρουσίας της και του κύκλου εργασιών στις χώρες της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόλπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v