Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Elinoil: Εντονη ανάπτυξη στα λιπαντικά ναυτιλίας

Το φράγμα των 1.000 εφοδιασμών πλοίων παγκοσμίως με λιπαντικά ναυτιλίας ξεπέρασε η Elinoil κατά το έτος 2006. H εταιρία κατάφερε την τελευταία πενταετία να παρουσιάσει μια ραγδαία ανάπτυξη στον τομέα των λιπαντικών ναυτιλίας εφοδιάζοντας πλοία σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, με αιχμή του δόρατος την Κίνα, την Μαλαισία, την Ταιβάν καθώς και τη Σιγκαπούρη.

Elinoil: Εντονη ανάπτυξη στα λιπαντικά ναυτιλίας
Το φράγμα των 1.000 εφοδιασμών πλοίων παγκοσμίως με λιπαντικά ναυτιλίας ξεπέρασε η Elinoil κατά το έτος 2006.

Η εταιρία ξεπερνάει το φράγμα αυτό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα σε πέντε χρόνια δραστηριοποίησης της με το σήμα ελίν marine.

Ακολουθώντας μία σειρά προσεκτικά μελετημένων ενεργειών η Elinoil, κατάφερε την τελευταία πενταετία να παρουσιάσει μια ραγδαία ανάπτυξη στον τομέα των λιπαντικών ναυτιλίας εφοδιάζοντας πλοία σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως, με αιχμή του δόρατος την Κίνα, την Μαλαισία, την Ταιβάν καθώς και τη Σιγκαπούρη, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο κέντρο εξυπηρέτησης της παγκόσμιας ναυτιλίας στη Νοτιοανατολική Ασία και ένα από τα τρία σημαντικότερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Elinoil, πετυχαίνοντας να υλοποιεί σε απόλυτο βαθμό τη δέσμευση της για παραδόσεις ”any time, on time” σε όλα τα σημεία του κόσμου, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τομέα των λιπαντικών ναυτιλίας.

Έτσι, σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, τις σημαντικές συνεργασίες που διατηρεί παγκοσμίως, αλλά και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, έχει καταφέρει να αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v