Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Q&R το έργο για το Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης

Το έργο της δημιουργίας εθνικού ασφαλιστικού μητρώου ανέλαβε η Q&R, μετά την υπογραφή σύμβασης με την αρμόδια εταιρεία του υπουργείου Εργασίας.

Στην Q&R  το έργο για το Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης

Στην εταιρεία «QUALITY & RELIABILITY A.E», μέλος της Ένωσης Εταιρειών «ALTEC INTEGRATION A.E.– ΟTS A.E. - QUALITY & RELIABILITY A.E.» κατακυρώθηκε η υλοποίηση του έργου «Εθνικό Μητρώο Ασφάλισης, Συνταξιοδότησης και Παρακολούθησης Πληρωμών Συντάξεων – Έσοδα – Ασφάλιση – Ενημερότητα». 

Πρόκειται για έργο που είχε προκηρύξει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ ΑΕ) συνολικής αξίας 1.021.516,70 ευρώ. H Q&R συμμετέχει στην Ένωση με ποσοστό (40%).

Στο αντικείμενο του Έργου περιλαμβάνεται:

Α) Η προμήθεια εξοπλισμού και υποδομών.
Β) Η ανάπτυξη του πληροφοριακού συστήματος Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης και Παρακολούθησης Πληρωμών Συντάξεων (ΕΜΑΠΠΣ) με στόχο τη δημιουργία της πληροφοριακής υποδομής του Μητρώου.
Γ) Η ανάπτυξη Λογισμικού Διοικητικής Πληροφόρησης και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (MISBI).

Και virtual βιβλιοθήκη

O όμιλος Q&R παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη της ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού ψηφιακού βιβλιοπωλείου την οποία προωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, εκδοτικούς οίκους και online βιβλιοπωλεία. Στην Ελλάδα ο όμιλος της Q&R λειτουργεί με τον Cosmote το μεγαλύτερο online ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, το COSMOTEΒooks (www.cosmotebooks.gr), με πάνω από 1.000.000 έντυπα βιβλία και eBooks, μέσω του οποίου καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ψηφιακά και έντυπα βιβλία, καθώς και χαρτικά, CD, DVD και παιχνίδια, και επίσης στην Βουλγαρία, σε συνεργασία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Globul (του Νορβηγικού Ομίλου Telenor) το GlobulBooks (www.globulbooks.com).

Το COSMOTEBooks.gr, παρουσιάζει από τις 23 ως τις 29 Ιουνίου στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα την πρώτη virtual βιβλιοθήκη στην Ελλάδα. Η virtual βιβλιοθήκη του COSMOTEBooks.gr δίνει τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται στο Μετρό στο Σύνταγμα να επιλέξουν το αγαπημένο τους βιβλίο ανάμεσα σε τριάντα τίτλους κορυφαίων συγγραφέων. Χάρη στην εφαρμογή Cosmotebooks FastBuy για Smartphones και σε συνδυασμό με την τεχνολογία των QR Codes με τρεις μόνο κινήσεις οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο, που θα τους συντροφεύει στις καλοκαιρινές τους διακοπές και να το παραλάβουν όπου και αν βρίσκονται.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v