Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Μέρισμα 0,03944 ευρώ ενέκρινε η ΓΣ

Τη διανομή μερίσματος 0,03944 ευρώ ανά μετοχή, μετά την παρακράτηση φόρου, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Flexopack Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Πλαστικών.

Flexopack: Μέρισμα 0,03944 ευρώ ενέκρινε η ΓΣ

Η εταιρεία «Flexopack ΑΕ» με απόφαση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, ενέκρινε την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 570.663,93 ευρώ και δη ποσού 0,04869 ευρώ ανά μετοχή της εταιρείας (μικτό ποσό), το οποίο προέρχεται από την αυτοτελή φορολόγηση και συνακόλουθη διανομή αφορολόγητων αποθεματικών που είχαν σχηματισθεί με βάση τον ν. 2238/1994, σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013.

Από το ως άνω ποσό παρακρατείται ο αναλογούν φόρος ποσοστού 19% και συνεπώς το τελικώς καταβαλλόμενο ποσό της χρηματικής διανομής ανά μετοχή θα ανέλθει σε 0,03944 ευρώ (συνολικά 462.237,78 ευρώ) .

Σημειώνεται ότι με την καταβολή του φόρου αυτού (19%) εξαντλείται κάθε φορολογική υποχρέωση τόσο της εταιρείας όσο και των μετόχων σε σχέση με την εν λόγω διανομή.

Ημερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014.

Διευκρινίζεται ότι με βάση τον Κανονισμό του Χ.Α. οι εταιρικές πράξεις διενεργούνται σύμφωνα με τον κανόνα «record date» και συνακόλουθα δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω της χρηματικής διανομής) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της σχετικής ημέρας (record date). Συνεπώς δικαιούχοι της ως άνω χρηματικής διανομής είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αΰλων Τίτλων της Εταιρείας κατά την record date, ήτοι την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014.

Η καταβολή της χρηματικής διανομής θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ 

Εντωμεταξύ, έως τον Ιούνιο του 2019 θα διαρκέσει η θητεία του νέου 6μελούς Διοικητικού Συμβουλίού της Flexopack ΑΕ.

Το εκλεγέν από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Flexopack AE νέο Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα, με πενταετή θητεία που θα λήξει την 30η Ιουνίου 2019,  έχει ως ακολούθως:

1) Γεώργιος Γκινοσάτης του Σπυρίδωνος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας (εκτελεστικό μέλος).
2) Σταμάτιος Γκινοσάτης του Σπυρίδωνος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας (εκτελεστικό μέλος).
3) Ασημίνα Γκινοσάτη, του Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτελεστικό μέλος).
4) Νικόλαος Ρέγκος του Ελευθερίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
5) Ελένη-Φλώρα Ζαβερδινού του Παρασκευά, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και
6) Νικόλαος Βλάχος του Ματθαίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος).

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας έχουν την ελληνική υπηκοότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v