Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αegean Airlines: Ενδιαφέρον για την πώληση της Cyprus Airways

Αίτημα για τη συμμετοχή της στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας που αφόρα στην πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών, κατέθεσε η Aegean Airlines.

Αegean Airlines: Ενδιαφέρον για την πώληση της Cyprus Airways

Η Aegean Airlines κατέθεσε σήμερα αίτημα για τη συμμετοχή της στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας που αφορά στην πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών ή στοιχείων ενεργητικού τους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, ανάλογα με τη διαδικασία που θα ορίσει η κυπριακή δημοκρατία και μετά την αξιολόγηση των δεδομένων που θα προκύψουν, θα καταλήξει στα όποια πιθανά επόμενα βήματα.

Σημειώνεται πως μεταξύ άλλων προκαταρκτικό ενδιαφέρον για τις Κυπριακές Αερογραμμές έχει εκδηλωθεί από εταιρείες προερχόμενες από τη Ρωσία, τον Λίβανο, το Ισραήλ, τον Αραβικό Κόλπο ακόμη και την Κίνα.

Ανάμεσα στις εταιρείες που φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους είναι και η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με έδρα το Άμπου Ντάμπι. Η συγκεκριμένη εταιρεία ακολουθεί τα τελευταία χρόνια τακτική ενίσχυσης της παρουσίας της στην Ευρώπη, διαθέτοντας πλέον ποσοστά σε αρκετούς αερομεταφορείς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v