Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Ομολογιακό 2,1 εκατ. από θυγατρική στην Αγγλία

Εγγυητές του κοινού ομολογιακού δανείου είναι οι εταιρείες Quality & Reliability AE και η εταιρεία Digibooks4all. Για την εξασφάλιση του ομολογιακού η εταιρεία προσέφερε το σύνολο των μετοχών της Digibooks4all AE.

Q&R: Ομολογιακό 2,1 εκατ. από θυγατρική στην Αγγλία

Η QUALITY & RELIABILITY γνωστοποιεί σε συνέχεια της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 26/6/2014 ότι η θυγατρική της εταιρεία Quality & Reliability U.K Limited υπέγραψε στις 22/7/2014 την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικού ύψους 2.100.000 ευρώ, τριετούς διάρκειας.

Εγγυητές του ανωτέρω κοινού ομολογιακού δανείου είναι οι εταιρείες Quality & Reliability AE και η εταιρεία Digibooks4all AE (θυγατρική της Q&R 100%) και προς εξασφάλιση δε του ομολογιακού δανείου και των ομολογιούχων πιστωτών της η εταιρεία προσέφερε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας Digibooks4all AE.

Για το ανωτέρω ομολογιακό έχει γίνει αίτηση για εισαγωγή του στο Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου.

Θυγατρική στην Αγγλία

Παράλληλα η εταιρία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προέβη στην ίδρυση της εταιρείας με την επωνυμία QUALITY & RELIABILITY UK LIMITED με έδρα την Αγγλία. Στην εν λόγω εταιρεία η Quality & Reliability AE συμμετέχει με ποσοστό 100%.Το μετοχικό της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό του ενός ευρώ και η δραστηριότητα της είναι συναφή με αυτή της μητρικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v