Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΡΔ: Προς πώληση του 2% στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η συμφωνία της Προοδευτικής για την πώληση μέρους του ποσοστού που κατέχει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχική πρόθεση της εταιρίας ήταν η πώληση του συνόλου της συμμετοχής της (7,74%) στους υπόλοιπους μετόχους του έργου (Άκτωρ, J&P Άβαξ, Αθηνά και Παντεχνική) έναντι 14 εκατ. ευρώ.

ΠΡΔ: Προς πώληση του 2% στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η συμφωνία της Προοδευτικής για την πώληση μέρους του ποσοστού που κατέχει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχική πρόθεση της εταιρίας ήταν η πώληση του συνόλου της συμμετοχής της (7,74%) στους υπόλοιπους μετόχους του έργου (Άκτωρ, J&P Άβαξ, Αθηνά και Παντεχνική) έναντι 14 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο έπειτα από διαπραγματεύσεις η Προοδευτική θα προχωρήσει σε πώληση περί του 2% από το συνολικό ποσοστό της, ενώ ήδη έχει συμφωνήσει για τη δυνατότητα επαναγοράς του ποσοστού της στο προσεχές μέλλον.

Τα κεφάλαια που θα αντλήσει η εταιρία σε συνδυασμό με την αυξομείωση του μετοχικού της κεφαλαίου με σκοπό τον συμψηφισμό ζημιών, που είναι και το θέμα της γενικής συνέλευσης την προσεχή Δευτέρα 12 Μαρτίου, εκτιμάται ότι θα συνεισφέρουν στην εξυγίανση των οικονομικών μεγεθών της.

Για το σύνολο της χρήσης του 2006 η εταιρία εκτιμά ότι θα εμφανίσει μείωση ζημιών.

Ε.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v