Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Υποβάθμιση από Moody΄s σε «B2»

Οι λειτουργικές επιδόσεις της Frigoglass θα παραμείνουν σε υπό πίεση εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην αγορά αλλά και της μειωμένης ζήτησης από ορισμένους μεγάλους πελάτες της εταιρίας, εκτιμά η Moody΄s. Tι θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβάθμιση.

Frigoglass: Υποβάθμιση από Moody΄s σε «B2»

Σε «Β2» από «Β1» πριν, υποβάθμισε την αξιολόγηση της Frigoglass η Moody΄s διατηρώντας σταθερό το outlook σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα ο διεθνής οίκος υποβάθμισε σε «Β2» από «Β1» την αξιολόγηση χρεογράφων (notes) που εξέδωσε η εταιρία και λήγουν το 2018. Η προοπτική των συγκεκριμένων αξιολογήσεων είναι επίσης σταθερή.

Οι λειτουργικές επιδόσεις της Frigoglass θα παραμείνουν σε υπό πίεση εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην αγορά αλλά και της μειωμένης ζήτησης από ορισμένους μεγάλους πελάτες της εταιρίας, εκτιμά o Lorenzo Re, αντιπρόεδρος της Moody΄s.

Παράλληλα η ρευστότητα του ομίλου παραμένει αδύναμη υποστηρίζει ο διεθνής οίκος.

Σύμφωνα με την Moody΄s η βελτίωση στα λειτουργικά αποτελέσματα του ομίλου, μέσω του προγράμματος αναδιάρθρωσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβάθμιση των ratings της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v