Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Autotechnica: Στρατηγική συνεργασία με Εμπορική Rent

Την παροχή κατ' αποκλειστικότητα υπηρεσιών διαχείρισης στόλου στους πελάτες της Εμπορικής Rent για την επόμενη τριετία ανέλαβε η Autotechnica Hellas, θυγατρική της Autohellas. Ο στόλος της Εμπορικής Rent ξεπερνά τα 2.500 οχήματα.

Autotechnica: Στρατηγική συνεργασία με Εμπορική Rent
Η Autotechnica Hellas ΑΤΕΕ, θυγατρική της Autohellas, προέβη στις αρχές Αυγούστου 2014 στην υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την Εμπορική Rent Μακροχρόνιες Μισθώσεις Α.Ε, σύμφωνα με την οποία η Autotechnica Hellas αναλαμβάνει να παρέχει κατά αποκλειστικότητα υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (Fleet Management) στους πελάτες της Εμπορικής Rent.

Τη σύμβαση, η οποία θα έχει τριετή διάρκεια, υπέγραψαν οι κ. Δημήτρης Μαγγιώρος αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas ATEE και Αναστάσιος Καρκαζής διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Rent.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μαγγιώρου, βασικός λόγος για την επίτευξη της συνεργασίας ήταν η μακροχρόνια εμπειρία της Autotechnica Hellas στη διαχείριση μεγάλων στόλων οχημάτων αλλά και οι άρτιες και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Όπως σημείωσε, πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία από την οποία άμεσα ωφελημένοι θα βγουν οι κάτοχοι οχημάτων της Εμπορικής Rent, αφού η φροντίδα των αυτοκινήτων τους θα φέρει την εγγύηση της Autotechnica Hellas.

Ο στόλος των οχημάτων της Εμπορικής Rent που θα εξυπηρετούνται πλέον από τα καθετοποιημένα συνεργεία της Autotechnica Hellas, ξεπερνά τα 2.500 οχήματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα συνεργεία της Autotechnica εξυπηρετούν τον χρόνο περισσότερες από 85.000 διελεύσεις οχημάτων όλων των τύπων και 26.000 επισκευές φανοποιείας, μέσα από ένα δίκτυο 5 ιδιόκτητων καθετοποιημένων μονάδων (3 στην Αθήνα, 1 στη Θεσσαλονίκη και 1 στο Ηράκλειο Κρήτης) και 300 επιλεγμένων εξουσιοδοτημένων συνεργειών.

Σημειώνεται ότι η Autotechnica Hellas ATEE ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Απρίλιο του 2008 και σκοπός της είναι η εκμετάλλευση συνεργείων και η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στόλου. Αρχικά η εξυπηρέτηση αφορούσε το σύνολο του στόλου των αυτοκινήτων της Autohellas ενώ από τα τέλη του 2008 άρχισαν να εντάσσονται στο πελατολόγιο της και τρίτες εταιρίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v