Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Αστικά Ακίνητα:Διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ

Σε 0,25 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το μέρισμα της χρήσης 2006 από την Alpha Αστικά Ακίνητα κατά τη σημερινή γενική συνέλευση. Στρατηγική της εταιρίας είναι η συνέχιση της αγοράς ακινήτων σε χώρες της Βαλκανικής, με τις φετινές επενδύσεις όμως να αναμένεται ότι δεν θα κυμανθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Alpha Αστικά Ακίνητα:Διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ
Σε 0,25 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε το μέρισμα της χρήσης 2006 από την Alpha Αστικά Ακίνητα κατά τη σημερινή γενική συνέλευση.

Στρατηγική της εταιρίας είναι η συνέχιση της αγοράς ακινήτων σε χώρες της Βαλκανικής, με τις φετινές επενδύσεις όμως να αναμένεται ότι δεν θα κυμανθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επίσης, εξετάζονται διάφορα σενάρια δραστηριοποίησης στον χώρο των ακινήτων στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι η ίδρυση ή συμμετοχή σε ανώνυμη εταιρία επενδύσεων ακινήτων.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τα έσοδα της εισηγμένης από την αξιολόγηση των στεγαστικών δανείων της μητρικής Alpha Bank, φέτος αναμένεται νέα συρρίκνωση εσόδων λόγω της τάσης των τραπεζών να περιορίζουν δραστικά σχετικές επιβαρύνσεις προς τους πελάτες τους.

Κατά την τελευταία τριετία, η Alpha Bank έχει αυξήσει το ποσοστό συμμετοχής της στην Alpha Αστικά Ακίνητα από το 52,9% στο 69,7%.

Στ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v