Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΣΤΑΚ: Από 16/3 η αποκοπή μερίσματος 0,25 ευρώ

Από τις 16 Μαρτίου 2007 οι μετοχές της Alpha Αστικά Ακίνητα θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος 0,25 ευρώ ανά μετοχή, που αποφάσισε η σημερινή Γ.Σ. της εταιρίας. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

ΑΣΤΑΚ: Από 16/3 η αποκοπή μερίσματος 0,25 ευρώ
Από τις 16 Μαρτίου 2007 οι μετοχές της Alpha Αστικά Ακίνητα θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος 0,25 ευρώ ανά μετοχή, που αποφάσισε η σημερινή Γ.Σ. της εταιρίας.

Δικαιούχοι εισπράξεως του μερίσματος είναι οι κ.κ. Μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδριάσεως του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 15.03.2007.

Η έναρξη πληρωμής μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 26η Μαρτίου 2007 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας ALPHA BANK.

Για όσους εκ των μετόχων δεν κατέστη δυνατή η καταβολή του μερίσματος μέσω των χειριστών τους, η είσπραξη του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους μέσω του δικτύου των Καταστημάτων της Alpha Bank, από την 02.04.2007.

Παράλληλα, η σημερινή Γ.Σ. επικύρωσε την εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποβιώσαντος μέλους.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η κάτωθι:

α) Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Αθάνασιος Α. Μηλίας, Αριστείδης Α. Δεσποτόπουλος και Θεοφάνης Δ. Σαξώνης.

β) Εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Μαρίνος Σ. Γιαννόπουλος, Θεμιστοκλής Ι. Κορκόντζελος και Αντώνιος Σ. Λεούσης.

γ) Ως μη εκτελεστικό μέλος ο κ.κ. Γεώργιος Ν. Κόντος.

Εξάλλου, στο 69,69% διαμορφώθηκε το ποσοστό της Alpha Bank επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας Alpha Αστικά Ακίνητα, γνωστοποίησε η Alpha Bank με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v