Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική:Διευκρινίσεις για στρατηγικό επενδυτή

Στη διάψευση δημοσιεύματος που αναφέρει ότι ένας στρατηγικός επενδυτής της εταιρίας είναι εφοπλιστής, προχώρησε η Προοδευτική, σε απάντηση της από 14/3/2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με δημοσίευμα στις 13 Μαρτίου 2007 του τύπου, αναφορικά με είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Προοδευτική:Διευκρινίσεις για στρατηγικό επενδυτή
Στη διάψευση δημοσιεύματος που αναφέρει ότι ένας στρατηγικός επενδυτής της εταιρίας είναι εφοπλιστής, προχώρησε η Προοδευτική, σε απάντηση της από 14/3/2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με δημοσίευμα στις 13 Μαρτίου 2007 της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, αναφορικά με είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Ειδικότερα, κατά τη Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12.3.2007 και μετά το πέρας αυτής, σε ερώτηση μετόχου πως βλέπει το μέλλον της Εταιρείας, ανεφέρθη από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Κων/νο Κούτλα ότι λόγω δυσκολιών στον κατασκευαστικό κλάδο η Εταιρεία αναζητά και είναι σε συζητήσεις με στρατηγικούς επενδυτές.

Στο ανωτέρω δημοσίευμα εφημερίδων ανεφέρθη ότι εκ πληροφοριών ένας στρατηγικός επενδυτής είναι εφοπλιστής.

”Την συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύδουμε και αναφέρουμε ότι ουδέποτε ανεφέρθη κάτι παρόμοιο στη Γενική Συνέλευση”, επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.

Αμέσως μόλις υπάρξει κάποιο προσύμφωνο με συγκεκριμένο επενδυτή, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα σε αναλυτική ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v