Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Viohalco: Στις 29 Σεπτεμβρίου η απάντηση στο πρόστιμο της ΕΚ

H Viohalco SA θα λάβει θέση, σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθήσει αναφορικά με το πρόστιμο ύψους 230.000 ευρώ από την ΕΚ, κατά τη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Viohalco: Στις 29 Σεπτεμβρίου η απάντηση στο πρόστιμο της ΕΚ

Σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου η Vihalco SA θα αποφασίσει τη στάση της απέναντι στο πρόστιμο ύψους 230.000 ευρώ που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς λόγω της μη υποβολής υποχρεωτικών δημόσιων προτάσεων προς τις επτά θυγατρικές της.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία: "Η βελγική εταιρία Viohalco SA, ελέγχουσα εταιρία του ομίλου Viohalco, ανακοινώνει την απόφαση της ΕΚ, που της κοινοποιήθηκε, σχετικά με τη διασυνοριακή συγχώνευση, κατά την οποία, η Viohalco SA απορρόφησε την ελληνική εταιρία ΒΙΟΧΑΛΚΟ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού & Αλουμινίου Α.Ε. και τη βελγική εταιρία Cofidin SA.

H ΕΚ πιστεύει ότι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, η Viohalco SA όφειλε να προβεί σε υποχρεωτικές δημόσιες προσφορές, για τις επτά θυγατρικές εταιρίες της, που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σαν αποτέλεσμα της παραπάνω συγχώνευσης. Ως μέτρο, για τη μη συμμόρφωση της Viohalco SA με την υποχρέωση αυτή, η ΕΚ απεφάσισε την επιβολή συνολικού προστίμου, ύψους 230.000 ευρώ, στην Viohalco SA.

H Viohalco SA θα λάβει θέση, σε σχέση με την πολιτική που θα ακολουθήσει αναφορικά με την ως άνω απόφαση της ΕΚ, κατά τη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και θα ανακοινώσει την απόφασή της, μετά τη λήξη της συνεδρίασης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v