Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Σήμερα το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο

Οι προτάσεις που έχει δεχθεί η τράπεζα από ξένα funds για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναμένεται να τεθούν στο διοικητικό συμβούλιο.

Attica Bank: Σήμερα το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για την έκβαση της ανακεφαλαιοποίησης της Attica Bank, η διοίκηση της οποίας συγκαλεί σήμερα διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποτιμήσει τις προτάσεις που έχει δεχθεί από τα ξένα funds, τα οποία ενδιαφέρονται υπό όρους και προϋποθέσεις να καλύψουν μέρος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 434 εκατ ευρώ.

Για αύριο Τρίτη έχει ορισθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της Attica Bank με θέμα την έγκριση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γενική συνέλευση κατά πάσα πιθανότατα θα αναβληθεί και η νέα ημερομηνία θα οριστεί για τα μέσα Οκτωβρίου.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι τα τρία ξένα funds που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επιδιώκουν να πάρουν σημαντικό ποσοστό στην τράπεζα, την άσκηση του management, αλλά και την αγορά μετοχών σε τιμή χαμηλότερη από την τρέχουσα τιμής της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v