Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Τα νέα πρατήρια της εταιρίας βρίσκονται στον Ταύρο, αλλά και σε Καρδίτσα, Πόρτο Χέλι, Ναύπλιο, Ηράκλειο και Χίο.

Έξι νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil
Έξι νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL, που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Ματαράγκα του νομού Καρδίτσας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Σπανιά Ναπολέοντα.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Βερβερόντα στο Πόρτο Χέλι του νομού Αργολίδος και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Albpetrol Petrol Stations S.A. (υποκατάστημα 3).

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου & Κύπρου 2 στο Ναύπλιο του νομού Αργολίδος και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Φιλιππίδης Στ. Γεώργιος (υποκατάστημα).

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Σκαλάνι του νομού Ηρακλείου και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Ζαχαριάδη Εμμανουήλ.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Λευκωνιά στο Θυμάρι του νομού Χίου και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Μηλιώνης Κωνσταντίνος (υποκατάστημα 2).

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση Πειραιώς 200 στην περιοχή του Ταύρου στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Σταματόπουλος Γ. & Σια Ε.Ε.

Η REVOIL πρώτη πανελλαδικά ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v